Fredag

Baraben

Så himla härligt väder idag. Jag kör på baraben för andra gången i år LOVELY. Är det nån mer än jag som känner sig naken de första gångerna som man låter benen vara ute?

Fågelägg

Jag har en känsla av att jag de kommande dagarna kommer vara besatt av att testa det här prickiga lacket över an massa olika färger. Och med ett mattlack över blir det ännu mer fågeläggsaktigt. Så himla fint.

Djurgården-runt

Jag kom nyss hem ifrån en super härlig power walk med Jens. Djurgården är verkligen det bästa stället att promenera på. Ca Två timmar gick vi. Nu dunkar det i mina ben och jag e heeeelt slut.

 

 

 

 

 

 

 

 

Marseille

Jag gick nyss igenom min dator och hittade en massa bilder från när jag och min mamma var i min framtida hemstad Marseille. MORSEILLE MORSEILLE MORSEILLE (jag kommer lätt in i stadspatriotismen)
 
Bilderna är ifrån mammas kamera så det är lite bättre kvalite än mina pixliga Iphone bilder!
 
 
 
 
Vissa områden i Marseille påminner så mycket om Casablanca.
 
 mamma säger att hon älskar den här bilden så hon tvingar mig att ta med den...
 
jag hade solglasögon innomhus för att jag hade fått ett rejält
myggbett på ena ögonlocket och jag kunde knappt se och var super ljuskänslig.
 
 
 
 Vi hittade lite vänner som fick oss att skratta mer än vanligt på hostelet.
 
och här har ni två tredje delar av dem...
 
och här är den tredje...
 
Dagen efter åkte vi på en dagsutflykt till chateau d'if för att mamma som är ett stort fan
av boken "greven av monte cristo" ville se slottet (fängelset) som "greven" satt fängslad i.
 
 
på ön If
 
Chateau d'if
 
 
 
 
 
 
 
sen åkte vi vidare till ön Friuol som var min favorit.
 
 
Frioul är en super söt mini ö...
här skulle jag vilja bo i en månad och bara skriva och njuta av lugnet
 
 
Det är så vackert där...
 
 
 
och maten var amazing
 
 
Sen åkte vi hem...
 
 
 
dagen efter spöregnade det...
 
 
så vi mös på caféer
 
och på kvällen mötte vi upp Benji. Då hade jag inte träffat honom sen vi var i Marocko.
 
vi åkte till hans kompis "Modests" restaurang och åt galet god mat,
pratade om livet och planerade inför Benjis besök i Sthlm.
 
Sista dagen vandrade vi bara runt och njöt av Marseille.
 
 
Och sen åkte vi hem...

BBQ

Det bästa jag och Jens har gjort är att köpa på oss en massa engångsgrillar! Vi har grillat så många gånger i år! Det är så himla trevligt! Och kväll var Ronak här också vilket gjorde det hela ännu trevligare.

Feminin?

STÅL

Äntligen har jag tid för nöjesläsning igen! Jag började läsa "stål" tidigare idag! Jag har ju hört att den ska vara AMAZING och egentligen kan jag ju inte riktigt yttra mig än, men de 20 sidorna jag hann läsa idag var väldigt röriga och språket var väldigt seg, och hoppig! Som sagt har jag ju bara läst ca 20 sidor så jag ska inte säga något än... Jag får hoppas att den blir bättre.

COLOR SHOW Polka Dots

Ni kan ju tänka er lyckan när jag hittade de här nagellacken igår.
OHHHH OOOOHHHHH MY GOD! 
 
 
 
 
Den "svarta" är genomskinlig så den kan man måla över vilkan färg man vill.
 
 
 

Firade lite

Det blev ju så! Vi kände att vi behövde fira att den här överdrivet jobbiga perioden är över!

Lite mat, lite drinkar och sen slockna i soffan!

 

 

 

 

Frozen yoghurt!

Äntligen finns det ett ställe i stockholm som säljer yoghurtglass i olika smaker och med massa olika topping! Som jag har längtat. Synd bara att det är löjligt dyrt. 67kr kostade den här! WTF!!! Hur kan de vara så dyrt? det är ju URLÖJLIGT! 

 

I'm a fucking unicorn!

För jag kan trolla! Det måste vara så för jag fick just nyss veta att jag har klarat min förbannade jävla ångest tenta! Med bara 5 poäng från ett F klarade jag mig! Jag trodde aldrig jag skulle vara såhär lycklig över ett E! Men det här E:t har jag kämpat för, verkligen kämpat för! I AM A UNICORN!!!!

POWER PINK!

Jag älskar det här rosa lacket! Dels för att den är rosa (you got to love the pinks) , dela för att den heter "power pink" och dels för att den är så pigmenterad och glansig!

Lycklig-frukost!

Om mindre än en månad e jag i Nordamerika och då ska jag äta Lucky Charms varje dag!

Ahhh vilken lycka. Sockerrus varje morgon!

 

How to be a man?

SÅÅÅÅ roligt! kul att det finns många därute som kan skratta åt det här med könsroller!
 
 

Lunch

Man ska äta lunch i sällskap av turister och gråsparvar...

Life.

Jag undviker nästan att blogga bara för att jag är så trött på att skriva om pluggångest. Den här helgen skulle egentligen fira en kompis födelsedag ute i skärgården. Men jag kände att jag behövde förbereda mig ifall jag måste skriva en omtenta. Men totalt jävla ihopbruten har jag inte varit i veckan. Lite kul har jag hunnit med ändå. Som middag och häng med fina vänner till exempel.

 

Sommar drömmar

 

 

 

Gårdagens detaljer!

6:e juni!

MIA

Hej vänner sorry för att jag har varit så MIA.
Jag har bara varit riktigt nedstämd. Tentan i tisdags gick verkligen inte alls bra så utöver ångest för det har jag haft ångest över CSN och allt som händer när man inte klarar en kurs. Jävla CSN, som att man inte har tillräkligt med annat skit att oroa sig för så ska man behöva ha ångest över att de ska fucka up ens liv också.
 
Well well nu är det inte mycket annat att göra än att plocka upp böckerna igen och förbereda sig för ifall det blir aktuellt med omtenta, vilket tyvärr verkar vara fallat. Nä usch nu vill jag sluta prata om det för jag kommer bara börja gråta igen...
Glada tankar...jag måste tänka glada tankar...
 
 
Snart är det sommarlov. Om mindre än en månad kommer jag och Jens att åka till Toronto, NYC och massa andra ställen. Allting kommer att ordna sig till slut!
 

Nu kör vi!

Sista tentan för det här läsåret! Om jag klarar mig så ska jag aldrig mer tvivla på mig själv! Om några timmar får jag mitt liv tillbaka!

Godnatt

Blondie

Minnen från igår.

Egentligen har jag ingen tid för sånt som är kul. Men eftersom Hanse är en sån kul krabat blev jag illa tvungen att sätta på mig partyperuken och gala fira schlagerfestivalen. Jelloshots, pärlemorpopcorn, melloquiz, jubel och hoppaomkring-dans!

En sån fredag

Jag och Hanse fixar med matglitter till en ESC fest som han ska ha imorgon. Sen har vi på oss läskiga ansiktsmasker som ska göra oss extra snygga till imorgon. Det är helt enkelt en fixarfredag.

MISSA INTE!!!

 


Lördagen den 25 maj så inviger vi sommaren genom att demonstrera på Sergels Torg där vi samlas för att lyssna på talare och känna styrkan och kärleken feminister emellan.


TALARE /uppdateras kontinuerligt/

- Sofia Zackrisson - Skaparen av Trettiotreanledningar.com

- Isabel W. Sörensen - Initiativtagare till demonstrationen

- Sara Thiringer - Ordförande för Rädda Barnens Ungdomsförbund


Alla är välkomna! Alla är viktiga! Den feminism vi tror på syftar till alla människors lika värde. Såvitt vi vet är detta ett partipolitiskt och religiöst obundet event. Hashtagen är #hejdåsexism.

♥ ♥ ♥

Det här är lycka.

 
 
Jag lallade runt på nätet och hittade de här bilderna. Den här leksakskatalogen gör mig verkligen lycklig.
Inte bara för att leksaksbutiken som har gjort den här katalogen äntligen har tagit lite genusansvar utan för att det faktiskt är såhär det ser ut när barn får leka som de vill utan att vuxna lägger sig i och lär dem om könsroller.
 
 
 
 

Black Mirror

På tal om serier så MÅSTE jag tipsa er om BLACK MIRROR! En brittisk miniserie på två säsonger med tre avsnitt i varje säsong.
 
Det kan vara något av det absolut bästa som har gjorts. Avsnitten är helt fristående och tar upp olika samhällsaspekter som utspelar sig i en nära framtid, en framtid som inte alls känns främmande, men ändå otroligt skrämmande. 
 
Seien riktar stark kritik mot det tecknologiska samhället där människovärdet inte längre står i centrum. 
 
 
 
 
 
 
 
Jag säger bara en sak SE DEN! gör det bara. Och gör det gärna tillsammans med någon för man behöver någon att hålla i handen och älsa avsnitten med efter åt.
 
 

Mad Men (update)

Det tog ända till avsnitt 5 för att säsong 6 av Mad Men skulle bli intressant. De fyra första avsnitten var  väldigt ointressenta och upprepande. Men avsnitt 5 kändes helt oki...vi får hoppas att det håller i sig. Det som gör Mad Men till en bra serie är det faktum att den är så historiskt korrekt. Och att de tar upp historiska event mm. Och just avsnitt 5 är ett sånt avsnitt som man märker att teamet bakom verkligen har jobbat hårt på och studerat händelsena och reaktionerna mm.
 
Jag har avsnitt 6 och 7 på iTunes så om jag får tid över i helgen ska jag kolla på dem.
 
 
 

Dagens naglar!

 

Jag e fortfarande kär i OPI "lights of emerald city" och som basfärg har jag målat naglarna med ESSIE "demure vix"

 

 

 

Jag älskar den här stilen för den här årstiden. Påminner om Chanels spring summer kollektion 2011.
Det var längesen jag gillade ett lack så mycket som "lights of emerald city" den är så unik. Och beroende på vilken basfärg man använder kan den varieras så mycket.

 

GRILLASNÄLLT!

Hej på er snyggingar!
 
Jag tänkte att jag skulle ge er lite proffstips för hur ni på bästa sätt grillar vegetariska korvar.
Utbudet har varkligen ökat på senaste tiden. I en välsorterad eco butik kan ni hitta flera olika sorters vegetariska korvar som passar just er, och i vanliga matbutiken finns det klassiska sojakorvar, chorizo och kanske nån kryddig soyakorv.
 
 
 
 
 
Att grilla soyakorv är inte svårare än att grilla nån annan korv, men för att korven ska få lite finare färg och mer smak är mitt tips att ni penslar korven med antingen grillolja eller vanliga olja. Det fina med veggikorv är att den aldrig "spricker"
 
Man kan också skära upp korven och trä den på spätt för att det ska se extra fint ut.
 
 
Sen är det bara att använda sin fantasi när det kommer till tillbehören
Tex kan man byta ut räksallad mot gurksallad, mild senap mot starksenap för att få ännu mer smak, chipotlesås för extra rökigsmak, stektlök för extra umami och så vidare...
 
 
 
 

minnen...

Vaknade i morse och fick ett sånt sug efter den här låten. Jag tror inte att jag har lyssnat på den på säkert 5 år.
Ahhh vilka fantastiska minnen.
(side note) Jag och en barndomsvän träffade engång två av killarna i The Killers på en klubb i sthlm. Men vi hade ingen aning om vilka det var förens typ 6 månader senare när jag hade snackat med ena killen på msn as länge...kul grej...
 
 

Lite kul... bara lite.

Vardagar kan lätt bli så otroligt tråkiga. Speciellt just nu när tid är det enda jag verkligen inte har. Jag ställde in bion för att plugga, konstaterade att jag inte skulle hinna mysa med Ronak och allt var bara skit. Så när Jens kom hem kände jag bara att nä nått lite extra kul måste jag göra. Så vi bestämde oss för att äta middag ute och grilla en smula och dessutom ta tid på oss och äta efterrätt också.

 

 

smält choklad i en aluminumform på grillen och doppa jordgubbar i det.

OHHH how Romantic ;)

When he shall die, Take him and cut him out in little stars, And he will make the face of heaven so fine That all the world will be in love with night And pay no worship to the garish sun.

 
 
 
 
 
 

Att köra upp en vinflaska i nåns underliv mot dens vilja är (inte) våldtäkt!

I ett av världens mest jämställda (Sverige) kom idag domen mot tre killar som stod åtalde för våldtäkt efter att ha penetrerat en tjej med en vinflaska tills hon började blöda. Tjejen ska ha klämt ihop benen men blivit övermannad av killarna som tvingade isär hennes ben, och efter händelsen hotat henne med att ifall hon berättade om övergreppet skulle ena killens pappa skada henne allvarligt.
 
Åtalet ogillades och fallet har lagts ner pågrund av att rätten anser att de tre killarna inte direkt förstod att tjejen inte ville, och tolkade hennes protest med att knipa ihop sina ben som tecken på hennes blyghet.
 
GRATTIS RÄTTSVERIGE GRATTIS!!!! 
 
Ännu engång har vi fått bevis på att samhället suger.
 
 

Vem ska ta ansvar?

Jag blir så arg!
Ni minns att jag skrev om att American Apparel blivit anmälda. och att reklamombudsmannen nu ska granska företagets marknadsföring.
Well för att riktigt visa att de är feminister eller typ inte alls tar aftonbladet och hoppar på en av modellerna, och låter henne försvara företagets val.
 
WTF? Modellen är Jennifer Åkerman, som förmodligen blivit påhoppad bara för att hon råkar vara lite aktuell just nu för att hon har varit med i Let's dance nyligen. Vadå glömma bort (skita i) vad kritiken egentligen handlar om.
Så Tjejen som redan är kränkt, kränks på nytt och får ansvara för något som hon inte har nån makt över alls.
Skulle Jennifer ha vägrat ställa upp på bilderna hade nån annan tjej fått göra det istället.
Jag tror knappast att det är modellerna själva som bestämmer hur American Aparell ska marknadsföra sina kläder. Och det är jag helt säker på att Aftonbladet är fullt medvetna om. 
Och dessutom även om Jeniffer hade ÄLSKAT  eller HATAT att posera naken är det kannapst det som är problemet.
Problemet är att kvinnors kroppar, sexualitet och uteeende alltid objektifieras 10000 gånger mer än mäns. Och istället för att för engång skull ta debatten och verkligen skriva om det riktiga problemet väljer Aftonbladet att göra exakt samma sak som American Apparel nämligen tjäna pengar på någon som inte har makten att sätta stopp för sin exploatering..
 
(länk)
 
 

God morgon.

Jag är uppe med tuppen.
Redo att slösa bort ännu en dag av mitt liv.
Ahhh nu var jag sådär negativ igen.
Jag ska rycka upp mig. Ikväll ska jag trots allt få hänga med vänner och gå på bio.
Men mer om det senare, nu måste jag fortsätta med koordinatsystem, för sånt ska man tydligen kunna...
 
 

AMERICAN (SEXIST) APPAREL!

Ett skit-företag som jämt verkar komma undan med sexistiskreklam är American Apparel.
Företaget har nu äntligen blivit stämda just pågrund av sin kvinnoförnedrande reklam.
 
Det här är bilderna som har fått bägaren att rinnaöver
 
 
En exakt likadan "unisex-skjorta" som marknadsförs på markant olika sätt!
Om ni frågar mig är det här bara en av Amercians Apparels vidriga reklam. Att det här företaget påstår sig jobba emot sexism är lika falskt som att SD påstår sig ha nolltolerans mot rasism.
Vi får hoppas på att anmälan emot dem går igenom och att de blir tvungna att ändra på sin reklam.
TILLS DESS KAN VI JU BOJKOTTA DEM...VILKET VI ÄNDÅ BORDE GÖRA PÅGRUND AV DERAS LÖJLIGA ÖVERPRISER.

Modellpojkar!

Om ni inte har kollat på SVT programmet modellpojkar så måste ni göra det.
Det är ett jätte intressant program om livet som modell (manligmodell).  
Inget som visas i programet är nytt. Dåliga arbetsförhållanden, uteendefixering, slit mm
Men det blir ändå nått annat när det är ur ett manligt perspektiv. 
 
 
 
Det är intressant att höra killar prata om att de är en produkt.
Som kvinna är nog många vana vad att vara en produkt, så vana att vi inte ens tänker på det ibland.

Chillaxing

Jag vill inte plugga! Jag vill inte jobba jag vill bara hänga och njuta. Är det så mycket begärt?

Isglass

Min nya obsession är hemma gjord isglass. 100%naturligt och så gott. Dessa har jag gjort med färska vindruvor och hallon. Det enda man behöver göra är att köra kärnlösa vindruvor i en mixer, pilla mer några hallon isglassformar och sedan hälla över vindruvs "juicen". Sen e det bara att låta allt frysa fast och sen njuta av isglassen i solen.

Perfect

God morgon!

Redan kl fem råkade Jens väcka mig och jag kunde inte somna om.
Så det var bara att stiga upp och fixa frukost och sätta igång med att göra mig redo för en produktiv måndag! 
Jag känner att jag måste bli mer positiv, så idag ska jag försöka vända alla tråkiga tankar till lyckliga.
 
Snart är det sommar lov!
 
 
 
 
 
 
 

HE LEANS GREAT...

Rayanne: You wanna have sex with him.

Angela: Who?

Rayanne: Who. Jordan. Catalano. Come on, I'm not gonna tell anyone, just admit it.

Angela: I just like how he's always leaning. Against stuff. He leans great. Well, either sex or a conversation. Ideally both.

 

It's like you think you are safe or something cause you can just walk away anytime, cause you don't need her - you don't need anyone. But the thing you didn't realize is, you're wrong.

Skansen

Ännu en perfekt dag med en av mina favoriter.
Idag besökte vi skansen. JAG ÄLSKAR SKANSEN. Oki missförstå mig inte, jag har inte missat det här med att det är VIDRIGT att låsa in djur i burar. 
Det är bara det att jag inte har något sätt att umgås ned djur annars så det var helt enkelt underbart att få klappa på bondgårdsdjuren och se alla nyfödda djurbäbisar. Omoraliskt av mig I KNOW.
Sen så älskar jag hela den här gammeldagsa miljön på skansen, Allt blir trevligare där.
 
 
Tupplur på höbalar.
 
Tänk om det gick att hyra stuga på skansen...
 
 
 
När vi var klara med vår lunch fick vi besök av två hungriga påfåglar...
 
 
Olivia matade en "vild" ekorre
 
Killingar...cute overload så man dör
 
 
 
 
 
Det är så härligt med gönska och vår/sommar.

Popcorn

Visste ni att det går att poppa popcorn på en grill? Yes!

Det gjorde vi igår och det funkande utmärkt!

Himla mysigt var det också.

 

 

Häng på gärdet!

Åh vad jag önskar att det var såhär fint väder jämt! Idag har jag haft ännu en UNDERBAR dag med mina favorit "rug rat's" vi har gått på museum, hängt på gärdet och åkt djurgårdsfärjan och massa annat kul.

 

                                 

FemRocks

Om ni är sugna på nått extra kul utöver det vanliga ska ni skynda er till ABF på sveavägen där feministiskforum just nu pågår för fullt. När ni väl är där får ni inte missa FemRocks bord. FemRocks är tidigare Feminismrockz bloggen som har bytt namn. Jag önskar att jag kunde vara där också men jag ska sitta barnvakt, vilket också himla kul.

South beach!

Jag hade höga förväntningar på det här nagellacket, men jag måste säga att jag e rätt besviken. Färgen är helt oki men själva lacket är så tjock och torr.

Fredag

Glass på en solig balkong! Vid det här laget vet ni redan hur mycket jag gillar det.

Insomnia

Jag ligger som vanligt vaken och kan inte somna. Så jag kollade igenom en massa fotoalbum och hittade den här bilden. Tiden går så fort! Och snart har vi varit gifta i tre år.

Nu grönskar det...

Man känner inte av våren förrän man åker en liten bit utanför stan. Vid universitetsområdet är det helt otroligt! Blommor och fågelkvitter överallt!

Hola!

Jag är helt slut! Att ha kul tar verkligen på krafterna. Att gå på museum och sånt med barn är så mycket roligare än att gå med vuxna. De stället alltid då bra frågor och gör allting så mycket roligare.

Googling

Jag snart börja göra mig i ordning och åka till Olivia! Jag har suttit och googlat fjärilar hela morgonen bara för att jag ska kunna svara på alla Olivias frågor.

Butterfly plans

Jag är så trött men känner inte riktgt att jag orkar gå och tvätta av mig sminket och borsta tänderna mm.
Så jag bloggar lite istället.
 
Imorgon ska jag få hänga med en av mina absoluta favoriter i världen. Olivia som jag var barnflicka åt för några år sen.
Vi ska nog ta och svänga förbi Consmonova för att se en film om Monarkfjärilar. Fjärilar är ju himla intressanta djur de känns så unika för i Sverige ser man ju så sällan fjärilar.
 
 
 

Hemma

Jag kom nyss hem ifrån ett trevligt barhäng med Jens och Ronak. Det är så himla nice när vi tar oss tid till sånt. Det är så lätt hänt att vi annars bara sitter och umgås med vårt plugg/jobb och glömmer bort allt annat trevligt i livet. Personligen kan jag verklien tappa all livslust och ork när jag är inne i hårda pluggperioder.

Nu är jag ialla fall helt slut och ska försöka sova. Jag hoppas att ni alla har haft det underbart idag.

Broken...

vackertväder

Jag som säkert alla andra tycker att det är underbart med vackertväder. Jag menar vem gillar det inte? Det är bara det att vackertväder i Sverige varar ca 2-3 dagar och sedan regnar det igen, så när solen väl skiner drabbas människor av njutningshets. Det är som att alla förväntas ge upp sina vardagsmåsten och njuta oavsett hur de egentligen mår.
Om man säger att man mår lite "sådär" en solig dag kan man vara säker på att svaret kommer att bli:
"men varför mår du dåligt en solig dag som den här?"
Är det nån annan än jag som känner sig totalt styrd av vädret? 
 
 
Det här är en av anledingarna till varför jag vet att jag inte kan bo i Sverige för alltid.
Frihet är inte bara att kunna vara vem man vill, utan att kunna må som man gör utan att känna sig pressad och få ångest för att man inte passar på att njuta när man väl har chansen.
 
 

My so called life...is over...

FAN jag visste att den här dagen skulle komma och jag visste att jag skulle må dåligt men ändå kunde jag inte låta bli. Jag pratar självklart om att jag har kollat på alla 19 avsnitten av "My so called life" och nu känns mitt liv meningslöst igen. My so called life är ju utan tvekan den absolut bästa high school serien som någonsin har gjorts. WHY OHHH WHY lades den ner? Det är ju helt sjukt.
Jag kan ju redan nu varna er för att jag kommer att tjata om serien i många inlägg framöver. Jag funderar till och med på att se alla avsnitten engång till.
 
Och nu är jag kär i Jared Leto igen. Fan jag som trodde att jag var över min "hard to get guys" period.
 

Sometimes someone says something really small and it just fits into this empty place in your heart.

 
 
 
 

Animal friendly BBQ

Hej på er fina vänner! Jag hoppas att ni har haft en fin helg.
Jag berättade ju för er att jag har premiärgrillat och nu tänkte jag dela med mig av mina vegetariska grillfavoriter.
 
Jag förstår att när det kommer till just grillning så är det många som tror att det kan bli enformigt och tråkigt med Vegetariskmat. det är självklart inte sant.
Det finns massor av fantastiska och djurvänliga recept. Och i det här inlägget tänkte jag dela med mig av ett.
 
PORTABELLO SVAMP!!! Som många av er säkert vet så är det "umami" smaken som gör köttsmaken, allt annat är kryddor. Så om ni tänker att kött är så gott och bla bla bla finns det massor av vegetariska produkter med umami smak, tex svamp.
 
Att grilla Portabellosvamp istället för hamburgare är så gott och 100 gånger nyttigare, enklare, och självklart bättre för naturen och djuren.
 
 
 
För att inte förlora den där smakrika "grillsmaken" ska ni marinera svampen.
 
Börja med att sticka små hål i den med en tandpetare, och sedan lägger ni svampen i marinaden en stund det bästa är ifall man har mycket marinad, eller om man lägger svampen i en fryspåse tillsammans med marinaden. Jag gillar att marinera med Soyasås, olivolja och massor av kryddor och lite honung. Soyasås smakar också umami.
 
 
 
Sedan är det bara till att grilla på. Det bästa med att grilla grönsaker är att det verkligen är enkelt, man behöver inte vara ett grillproffs för att lyckas. Och det funkar grymt på en engångsgrill
 
Servera svamparna exakt så som du vill ha dem. Jag gillar att hålla mig till typiska "hamburgare" tillbehör, som cheddarost, tomat, lök, sallad mm.
 
 
Du kan också göra såhär...
 
 
Hur gott ser inte det här ut?
 
 
Det här är bara ett tips. Det finns verkligen inga begränsningar, och heller inga ursäkter till varför vi ska fortsätta mörda djur för nöjes skull.
 
Skriv gärna om era bästa vegetariska grilltips, eller kom med frågor. Jag har varit vegetarian i över 14år så Jag har ju samlat på mig ett och annat som jag gärna delar med mig av.

LYSSNA!!!!

 
Ni måste lyssna på den här låten som min fina Anton har gjort tillsammans med ett gäng grymma musiker.
 
 

Old school.

Jag vill verkligen inte göra reklam för LOKA men jag kan samtidigt inte låta bli att älska de nya "old school" smakerna. Till och med den som smakar choklad är helt oki. Lemon pie är det absolut godaste jag druckit på länge. Jag är besatt och den som smakar jordgubbsglass är jätte god också.

Mary Quant

Jag fick höra idag om att jag påminner om Mary Quant. nja det stämmer kanske inte helt men I wish! Vilken grym stilikon hon är och så galet cool.

Repost

I brist på annat kollade jag igenom lite vänners insta bilder och hittade den här bilden i Ronaks album, och nu kan jag inte sluta tänka på cakepops. Åhhhh vad gott det skulle vara...

BBQ

Årets första grillning avklarat. Senare ska jag ge er riktigt grymma vegetariska/veganska grilltips! Vi grillade Halloumi, kryddiga soyakorvar, och paprika.

En solig dag på stan

Vi tog en lång promenad och njöt av solen.

Glass

Det här är typ det bästa jag vet just nu! Smakar verkligen glass.

My so called life...

Minns ni 90tals serien "My so called life"? Jag minns den knappt, jag minns bara att det var stor och alla coolingar kollade på den. Så nu hat jag dukat upp med en massa gott och ska just till att kolla på första avsnittet. Life is GOOD!

New hair, don't care!

Skoja bara I do care.

Tony&Guy.

Tidigare idag...

ROSHAMBO.

 
 
 

BOB

Ni minns att jag var så exited i tisdags för att jag skulle klippa mig...well jag hade tagit fel på dagen...så det är idag jag ska klippa mig. HURRA!
 
En blandninga av dessa frisyrer är vad jag vill ha, alltså inte så stor skillnad på hur jag har det nu, men alla slitna toppar ska bort, och luggen ska trimmas. Hoppas det blir bra. Förra gången fick jag sååå många komplimanger, men det tog tid för mig själv att vänja mig vid längden.
 

NY DESIGN

Gillar ni den nya designen?
Jag är så himla dålig på att koda och allt som har och göra med att få till en fin blogg. Men jag var dötrött på den förra designen som inte alls kändes som jag. Den här designen är lite gladre i alla fall.
Hoppas ni gillart och att ni har överseende med mina VÄLDIGT begänsade "skills"
 

ILLAMASQUA

När jag ändå är inne på det här med fågelägg så har sminkmärket ILLAMASQUA en kollektion med nagellack som påminner om just fågelägg.
GALET FINT.
 

ROBIN EGGS

Oki risken är stor att jag nu kommer att berätta något för er som alla redan vet. WHAT EVER! För mig är det nytt.
 
 
Lite på temat vår faktiskt. Jo fågeln Rödhake, som då tydligen heter Robin på engelska lägger blåa ägg.
BLÅA, hur fantastiskt är inte det, och ibland även mintgröna, och lite gulaktiga. Förstår ni hur vackert det är.
Kolla in de här bilderna.
 
De är i den perfekta nyansen av blå är dessutom.
 
 
Jag är så fascinerad av det här. AMAZING.
 
 

MAY DAY!

Jag är HELT SLUT! Gårdagens uppesittarkväll och dagens demonstrerande och första majfirande har satt sina spår.
 
Dagen har i alla fall varit riktigt fin.
Många härliga demonstrationståg, bra talare, massor av kämparglöd och super fint väder.
 
Här kommer lite bilder från dagen..
(ingen av bilderna är mina)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Minnen

Lite mat minnen från igår. Det slutade i alla fall med att vi blev ett gäng som sammanstrålade och firade Valborg.

Första Maj!

BonjourCasey

Madly in love with all things feminist, beautiful, crazy, and full of life.

RSS 2.0