Rosehips

Jag nyss återupptäckt nyponsoppa! God lord vad gott det är! Varm nyponsoppa med lite soyamjölk och en smörgås på fruktkusar! It's F-ing amore!

Vita kränkta män.

Jag vet inte om jag tidigare har berättat om Facebook gruppen vita kränkta män. Hur som är det en grupp för olika kommentarer eller händelser där män (oftast vita medelålders män, med oftast rasistiska, homofobiska och sexistiska medeltids åsikter) känner sig kränkta och klagar. Till en början var det mest kul att följa dessa jubelidioter! Men nu har jag märkt hur nedstämd jag blir av att läsa allt som dyker upp på sidan. Inte för att gruppen inte består av fantastiska kämpar utan för att jag ser hur fucked up Sverige egentligen är. Ibland (som just nu) känns det enklare att blunda och bara glömma!

CLUELESS

Åhhhh underbara 90tal! Seppi kom över tidigare ikväll. Vi åt soppa och kollade på bästa filmen ever!!! CLUELESS! Hur bra är den filmen? Åh så många tonårs minnen så jag dööör!

Vintetnaglar

Det här måste vara första året på...for ever som jag ännu inte har drabbats av vinterångest! Det är svin kallt och mörkt ute men jag mår bra! Its ok! Jag bara sätter på mig en extra tröja, målar naglarna i vinterfärger och tänker... Det är ändå över snart!

Fashion?

Det här med trender kan verkligen göra mig så förvirrad ibland.
Oki ni vet ju redan att jag gillar mode, och design och allt sånt. Jag shoppar mer än jag borde, jag har mer kläder än vad jag någonsin kommer ha tid att ha på mig och jag har många stunder i livet då jag skämms över det här.
Så med det sagt vill jag ställa en fråga: Det här med vad som ska vara trendigt...hur går det till egentligen? Just nu tillexempel: hur kommer det sig att kors har blivit en trend symbol? jag menar går inte det emot hela betydelsen av korset? Roligast är det när det är "vanliga" och upp och ner vända kors på samma plagg WTF??? Och hur lyckades det bli en trend? det är ju helt sjukt. Har alla blivit kristna eller har folk på sig kläder och smycken mm med kors på bara för att nu är det det som gäller? skulle en Davidsstjärna kunna bli trendigt? Finns det nån där ute som kan svara på mina frågor?
 

Candy obsession!

Jag är helt besatt av ett spel. Candy crush! Har ni spelat det! Det hela går ut på att kasta om "karameller" så det hamnar i rad och krossas! Good looord vad beroendeframkallande det är!

Call girl!

Jag och Jens kom nyss hem ifrån det som känns som världens längsta biobesök! Good lord! Vi såg Call girl! Filmen som ska "hängs ut politiker Sverige! Visst handlingen i sig är ju intressant men filmen OMG filmen den var sååå långtråkig! Jag trodde att vi aldrig skulle få komma hem ifrån den där biosalongen. Well well! En trevlig kväll har vi haft i alla fall och jag har fått gå in nya älsklings skor... bara en sån sak hehe!

Gaza!

Jag litar på att ni följer nyheterna och att ni är medvetna om läget i Gaza just nu (alltid) Det är dags för ännu hårdare action mot Israel och alla andra regeringar som stöttar förtrycken och massakerns på det Palestinska folket! Det pågår en öppen förintelse inför våra ögon! En liten handling alla kan bidra till är att bojkotta alla produkter som kommer från Israel! Landets alla exportvaror går enkelt att hitta hos andra exportörer!!!! Omvärlden har ett ansvar som vi länge inte har levt upp till! Ett fritt Palestina kommer i slutändan att gynna alla! Både det Israeliska och palestinska folket! Ingen civil gynnas av krig och våld! Det är dags att vi fritar våra Palestinska bröder och systrar!

Frukost och värkar!

Hallo där! Sitter vid mitt köksbord och lyssnar på "ring P1" dricker som vanligt kopiösa mängder tranbärsjuice.. Varför? Jo för att jag har lyckats få urinvägsinflamation! Och det vill inte ge med sig, nu har jag värkar i hela ryggen och magen. Är det normalt? Borde jag kolla med en läkare istället för att blogga om det?

BOOOM!

 
Vet ni vad jag är dödsugen på att införskaffa?
En Bomberjackar. Jens har en och han ser så badass ut i den. Jag vill också se ut som en gangster!
Får kolla runt lite och se om jag hittar en i klassen billigare...
I en bonberjacka kan polisen ALDRIG ta mig!
 

EN BILD I TIMMEN!

Den här dagen är nog inte den roligaste att se en dokumentation av.

Dåligt väder, plugghets och så lite jobb på det... Men men..

Det kan ju inte vara all fun and no work!

     

09.30  Gick upp sent och åt en färglös frukost

10.30 klädde på mig och bosrtade håret.

11.30 plugg plugg plugg! Håller att översätta franska ordspråk.

12.30 till lunch och till allt dricker jag tranbärsjuice...

15.00 sen blev det så att jag kom in i pluggandet och glömde att fota i några timmar

sminkade mig en smula och gick sen iväg för att jobba med lilla Louis.

 

16.30 lite små frusna kom och jag lillen hem och mös.

17.30 kände mig fortfarande frusen så jag drack lite citronte.

 

19.00 åkte jag hissen ner for att promenera hemmåt

 

gick förbi en snoffsig butik och köpte en present till en som förtjänar nått fint.

ett doftljus från Voluspa i doften Macaron fick det bli.

 

20.00 åt middag, det döljer sig ris och Falafel under allt det gröna..jag lovar.

21.00 back to pluggandet. ROLIGT LIV JAG HAR...NOT!

Love the look!

Ni vet ju redan att jag älskar lookbook.nu! Nu jag även appen så när jag e uttråkad eller så sitter Hag och går igenom alla fina bilder. Visst jag erkänner mycket på sidan ser likadant ut, men om en har ett mode intresse är det verkligen jätte kul att se hur andra stylar sina kläder. De hör looken är mina favoriter just nu.

Foto timmen

Imorgon kväll tänkte jag prova att göra ett sån där "en foto i timmen" inlägg! Alltså ett inlägg med en bild för varje timme av min dag. Hur låter det tycker ni? Om jag inte hinner lägga upp det imorgon kväll blir det det första jag gör på fredag! Skulle ni gilla det! Medan får ni se hur jag ser ut när jag leker med kameran i min telefon.... Jag har seriösa problääääm.

RIDE!

Ahhh jag är så sen, men jag kan inte slita mig.
Den här Lana är bara så bra. VILKEN POET!
 
Kolla in den här videon om du vill få dina tankar och känslor mörbultade.
 
 
 
 

Lana...

 

Jag är så himla efter!

Jag har nyss upptäkt Lana Del Rey, det vill säga utöver hennes sammarbete med H&M (jag vet jag är hopplös)

Hur som har jag lyckats bli aningen besatt av henne.

Hon är så bra. jag älskar hennes ångest fulla glam röst!

Den får mig att tänka på utsmetad  dagenefter-smink, borttappade underkläder, ciggarettfimpar, uppdruckna champange flaskor och dagen efter lycka foljt dagen efter ångest...

 

 

Söndag!

Åh vad jag har varit bra idag! Jag har skrivit klart ett arbete, städat och donat och varit social (inte så jätte) och nu ligger jag och Jens i vårt Jasmindoftande rum och myser! Jag har nyss börjat på den tredje boken i Hungerspelen serien "REVOLT" så himla nice!

Filmfest

Hej vänner! Jag är heeeelt slut i kroppen! Jag kom nyss hem från ett 11 timmars pass på filmfestivalen. Det var award ceremonin som höll till på Berns ikväll! (Hemlis: jag fick veta att Berns var såååå häär nära på att ge upp mot syndikalisterna) tråkigt att det inte blev så. Hur som var jag gästvärd på ceremonin! Sjukt kul! Nu är jag som sagt heeeelt slut! Så god natt fina vänner.

Filmtips!

Ni måste se Egyptiska filmen WINTER OF DISCONTENT! Den handler om vägen till revolutionen och om medians roll i det hela! En väldigt enkel och lättsmält film trots det all allvarliga ämnet.

Sightseeing

Det är så kul att ha gäster i Stockholm! Det ger en anledning att utforska sin egen tråkstad! Tex åkte vi runt i vattnet på en sån där töntig sightseeingbåt!

Fest

I fredags firade vi Ronak och Seppis födelsedagar genom att ställa till med en jätte fest!

Trött!

Att hålla ögonen öppna är riktig utmaning just nu! Jag är då trött! Hela mun kropp skriker efter vila! Men det blir inget sånt förens inatt! Om nån timme ska jag möta upp min gäst Babis och hans söta son för att åka till Victoria biografen där Babis film "L" har Sverige premiär! Why not joina mig? Om ni gillar störda otippade story lines är "L" filmen ni ska se!

Filmfestivalen

Hej! Ahhh vad det händer grejer nu! Igår åkte alla underbara vänner hem och lämnade oss dödströtta men överdrivet nöjda i vår numera tysta lya! Bilder på våra dagar tillsammans kommer i veckan! Nu måste jag ära upp min "frukost" och åka till Arlanda för att möta upp min gäst för årets filmfestival! Fun fun! Jag uppdaterar under dagen! Puss puss

Loveliness

Jag vet att jag som vanligt drar allt till sin ytterstagräns! Men ja just nu gör vi inte nått annat än att njuta! Goda middagar, skratt, häng, och ännu mera skratt! Så det får bli ett till inlägg om det!

STRAND!

Efter ännu en storslagen middag gick Jag, Ronak, Jens och Thomas vidare till STRAND och dansade tills lamporna tändes och huvudet snurrade!

Fredag

Underbar middag efter underbar middag! Sånt här kan jag aldrig tröttna på!

Just nu!

Gäst!

Vi har fått en efterlängtad gäst! Vår vän Thomas som vi träffade i Marocko är här! Livet är verkligen bra ibland!

BonjourCasey

Madly in love with all things feminist, beautiful, crazy, and full of life.

RSS 2.0