lycka

ÅH äntligen är den här. Den där underbara åh så efterlängtade känslan. Mindfulnes! Känslan av att vara exakt där en vill vara.
Det tog tid men nu känns det verkligen som att vi har hittat vår roll i Marrakech.

      

tillbaka.

Hahaha...jag läste nyss mitt inlägg jag skrev innan vi åkte till Sahara hahah åhh jag måste ju haft solsting...hur skriver jag egentligen.
OH well nu är vi tillbaka på Wakawaka (det betyder oki oki på Berber)

Resan upp till Atlasbergen och sedan ut till Sahara har varit så mycket mer än vad vi någonsin skulle kunna tro. Vi har träffat så fina människor och fått se så mycket vackert.
Tråkigt nog är det nästan omöjligt att ladda upp bilder så nu får lita på mig helt enkelt.

Här är en bild på mig mitt ute öknen vid solnedgången.


  

Atlas

En liten hälsning från underbara Atlasbergen!

Sahara

Imorgon drar vi på äventyr till Atlasbergen och sen till Sahara! Sist jag var ute i öknen var för 9 år sen och då slutade det med att jag bokstavligen nästan dog, vi får hoppas på bättre tur den här gången! Att få uppleva öknen med Ronak har varit länge varit en dröm jag har haft länge så det känns underbart!

Internet!

Det här med internet är ju ett ständigt problem! Vårt hostel "lånar" av grannarna som i sin tur söker lånar av nån annan! Så summan an kardemumman det går inte att lägga upp bilder :( ni får följa oss via Instagram! (bonjourcasey) puss på er!

Waka-life!

Av skildaskäl har vi förflyttat oss till Marrakech! Här bor vi och "jobbar" på världens bästa hostel Waka-Waka! Livet är verkligen så intressant, det svänger ju så en knappt kan hänga med! Vi har bara varit här sen igår men jag trivs redan så bra! INGENTING är som i Sverige och det gör mig lycklig!

Hej

En liten hälsning från oss! Puss

Idag

Visst allt är galet och vi är i ständig chock! Men åh vad trevligt det är här! Vi har nyss ätit frukost! Och nu ska vi upptäcka Casa! Puss på er fina läsare!

Casa!

Hur kan jag bäst beskriva den här staden? För er som har varit i Raval kan jag säga att det är som Raval efter ett krig och på speed! GALET! Just nu sitter vi på hotellobyn och softat med ett gäng Marockanska gubbar! Livet är nice!

Bye bye

Det här kanske blir det sista inlägget på nån dag...eller kanske inte..vi får se hur det är med internet! Nu sitter jag i alla fall och väntar på Ronaks pappa som ska köra oss till Arlanda! Off we go! Bye bye darlings.

Stress

Ahhhh när ska stressen lägga sig? Nu har tusen små saker att ordna med! Och några fina att avnjuta en sista kaffe paus med! Visst är bilden jätte fin förresten? Det är Ronaks lilla syster Ronya som har tagit den!

Bye bye

Jag vill inte vara den som är den, men ändå är jag det! Jag är sååååå trött på Sverige och regn och plast! Ikväll åker vi, även fast det bara är för nån månad och även fast det inte är bara är för att semestra så känns det så sjukt jävla skönt! Ha det så bra här hemma och kom ihåg att 16 grader i juni INTE är sommar!

Goodies

Bara för att Jens fyller år kalasar vi hela dagen! Jag är såååå mätt!

Grattis

Whoop whoop idag fyller Jens år! Det har vi firat med att äta nonstop!!! Vi har äntligen hittat ett grymt bra brunch ställe! Cafe 60 på sveavägen 60 har expanderat och öppnat en restaurang bredvid och där har de en fan dan fan brunch! Rekommenderas varmt!

BonjourCasey

Madly in love with all things feminist, beautiful, crazy, and full of life.

RSS 2.0