The Body Shop BB cream!

Det är sällan jag är så besviken på en produkt som den här. Jag hade så höga förväntningar och när jag provade BB krämen på min hand i butiken kändes den så bra. Men alltså herre vad den är dålig. Till en början har den en för stark parfymdoft men det kan jag leva med. Den täcker ingenting, visst det ser naturligt ut men vad spelar det för roll när krämen inte gör nått visuellt alls. Den känns super torr och seg och efter några minuter känns hela ansiktet torrt och stelt. Och sen kommer det värsta skitkrämen flagnar och skapar skåror i hela ansiktet. WTF? för 200kr bord man kunna få nått bättre. Det här kan vara nått av det sämsta jag har provat!
 
 

Divergent.

Sånt man kan läsa lediga dagar! Jag är ju en sucker för dystopier så när Divergenthysterin blommade kände jag att jag gärna hoppar på vagnen. Ca 2 sidor in i boken är jag hooked! Nu har jag läst en tredjedel och vill inget annat än att mysa ner mig och läsa läsa läsa! En full recention kommer när jag e klar!
 
 

 

Hallstabergen

Om ni någon gång har vägarna förbi Sollefteå och ni är sugna på bastu och kallbad måste ni ta er till Hallstaberget och hotellet där. De har ett jätte trevligt spa. Om jag bodde i Sollfteå skulle jag hänga där jämt. 







Selfie hit och Selfie dit!


När man fotar sig själv i tid och otid inser man snart att det är dags att klippa luggen! Och topparna också för den delen. Slitna toppar är det värsta jag vet! 

Ski jumper

Har jag berättat för er att min älskade SnyggJens engång i tiden har varit elitbackhoppare! Jupp så cool är han. I söndags var det SM i backhoppning för juniorer så vi passade på att dra till hoppbacken för att visaupp Jens och för att se backen där han praktisktraget spenderade hela sin ungdom! 






Donut-kalas

Så här ser det ut i skolan när ett stycke Linn fyller år! Jag fixade en "donuttårta" och sen fick vi alla sockerchock! Med andra ord är allt i sin ordning! 



Crosscountry!

Tänkte bara visa er lite halv fantastiska bilder på hur det såg ut i måndags när vi åkte crosscountry skidor i några timmar!  Det var egentligen lite för varmt (7 grader) men vi kände att vi inte kunde åka hem utan att ha åkt skidor alla tillsammans! Jag fick hjälp av världens gulligaste gubbe på sportaffären i Sollefteå, så jag hade helt fantastiska skidor som verkligen passade min vikt och kunskapsnivå (alltså typ noll)







Hemma

Nu är jag hemma igen! Det känns lite tråkigt faktiskt! Jag känner mig lite tudelad över det här med att lämna snön! Jag hade faktiskt velat åka lite mer skidor! Well well nu får våren skynda sig hit! Tänkte även bjuda er på lite underställsdans....så här dansar men  efter en dag i skogen... 


Ja jag är ju inte tråkig i alla fall! 

Kokkaffe

Nesspresso kan slänga sig i väggen! Idag kokade vi kaffe över öppeneld och istället för vatten använde vi snö! Förstår ni lyckan i det! 



 

Sollefteå

Jag, Jens och Thomas har tagit oss till Sollefteå. Här grillar vi utomhus, går på åbgemansälven och åker längdskidor! Men just nu lyxmyser vi hemma hos Jens mamma där det bjuds på hemmagjord pizza och glass! Life is good! 










Ett stycke mat

Marinerad toufo och omelett sushi! Typ smaklökarna sprängs! 

Lunchkaffet

Läspaus och lite lunchfilosofi medan jag njuter av en koppkaffe! Dagens funderingar... Vad ska jag bli när jag blir stor och med vem? 

Chinchilly

Ett av mina all time favorites. Chinchilly är den perfekta mellangåra nyansen. 
"Chinchilly från ESSIE" 

Goddag



Nu är andra grammatiktentan skriven och jag kan äntligen slappna av. Kommande vecka ska jag bara läsa en massa klassiker och sen på fredag ska jag och Jens till Norrland och kalasmysa med hans familj. Men nu blir det bara vila vila vila. Jag måste bli frisk. 

Hej hej Måndag!

Kaffe, croissant och en ny Ipad!
Nu börjar vi om! Glömmer förra veckans bekymmer och sätter igång med att tentaplugg!
 
 
 
Dessutom skiner solen och allt känns bäst! 

Lördagens bästa!

Vakna utan monsterfeber,
duscha och börja se ut som en människa igen,
hänga med världens absolut finaste människor (-Seppi)
och nu: att ta av mig min BH!
Jag kräver inte så mycket mer av livet!
 
minnen från tidigare ikväll...
 

 
Nu håller vi tummarna för att morgondagen ska kännas lika bra så jag kan sätta igång och Tentaplugga!!! 

Baby steps

Oki jag vill inte "jinxa" nått men jag börjar sakta sakta känna mig bättre!
Jag fick nån superkur av super Jonas som verkligen hjälpte!
Snart ska lite vänner komma hit...
 
Så med andra ord det börjar vända nu...
 
 
Making my self unugly och sånt... 

Valentine!

Ligger fortfarande i det som numera kallas för sjukhörnan.
För en stundsen kom Thomas och Benji hit...det gjorde ont i bröstet...dels för att jag har svårt att andas men mest för att jag inte vill nått annat än att hänga med alla ikväll.
Well well...jag blir ganska väl omhändertagen här hemma i alla fall. Jens är en guldklimp och Anil är också det. Kommer med te, mat och massa kärlek...fast sen går de och spritar sina händer...life...
 
Hursom det är ju alla hjärtans dag...whoop whoop och jag tänkte bara att den här bilden passar väll bra då...
 
 
Bara för att undvika missförståd så menar jag det Palestinska folket och inte nån regering!
 

Life...

Den här skitförkylningen hade inte kunnat komma mer olägligt. Vi har besök från Frankrike, imorgon ska hela bästa gänget lyxhänga på hellasgården och på tisdag har jag tenta. Och det enda jag kan göra är att ligga här och dricka mitt jävla skit te. #fml #fml #fml
 
 

Manifestation på fredag!

Ligger och lider i den värsta förkylningen jag har haft någonsin! Usch vad jag hatar att vara sjuk! Jag tänkte bara säga att på fredag borde ni ta er till Rynkeby för att delta i en superviktig manifestation mot Migrationsverkets beslut att utvisa 16 åriga Kainat och hennes mamma!
 
 

LÅT KAINAT STANNA!!!!

Ett viktigt meddelande till alla där ute!
 
 
 
För tre år sedan emigrerade Kainat Ali (16 år) och hennes föräldrar till Sverige från Pakistan. Efter cirka tre månader gick Kainats pappa bort. Kainat bor nu med sin mamma och efter tre år i Sverige har de fått avslag på sin ansökan om uppehållstillstånd. Senast den 15e februari måste Kainat och hennes mamma lämna landet.

Om Kainat åker tillbaka till Pakistan kommer hon att bli bortgift med en gång. Vi kan inte låta detta ske och vi måste göra allt som ligger i vår makt för att Kainat ska få stanna kvar i Sverige.

De som har skapat denna grupp är Kainats klasskamrater på Rinkebyskolan. De ber nu DIG om hjälp att sprida vidare denna information. Vi behöver uppmärksamma media om detta och tiden är knapp. Hjälp till med att rädda Kainat från att bli utvisad. Hennes framtid i Pakistan kommer att vara mörk…

#LåtKainatStanna

Söndagshäng

Jag och Jens kom nyss hem från deluxmys hos Ronak och Thomas! Ahhh vi har ätit så mycket gott så det liksom inte går att sova...
 
 


Sen såg vi också en super prisad film vars titel jag redan har glömt och som bara var sevärd för att vi såg den med världens bästa vänner.... 

Kvällsträning

Jag är verkligen ingen morgon människa och ännu mindre "morgontränare" men tanken på att börja dagen med ett träningspass känns så friskt och härligt. Well well nu är det så att jag senkvälls tränar istället. Och de e rätt nice det med... Fast det är ju fruktansvärt dåligt för mina insomnia! 
På gymmet en lördag runt 21 tiden... Finns ju roligare grejer men nu blev det såhär... 

Den där känslan

Just nu skulle jag kunna ge nästan vad som helst för lite sånt här!
Häng med The dreamteam och fritillgång till naturen!
 
 
 
P.s: för mig är det heeelt normalt att döpa sina olika gäng!

Minnen från igår

Häng med Jens kursare och hoppdans lite senare.!
 
 



Flat mate lyckan!

Livet med vår nya flat mate kunde inte ha börjat bättre! På kvällarna sitter vi i långa samtal om livet, kärleken och samhället. Och allt är så givande. Och igår kväll när jag rullade hem från dansgolvet kom jag hem till det här och ännu mera mys och skratt!
 
 
Att bo i kollektiv är det bästa man kan unna sig själv! 

En ny vän...

Typ.. Alltså jag är ju lite kär men jag vill ändå inte kalla en ny väska för en vän. Well well hursomhelst är det här typ anledningen till att det får bli gröt till middag resten av månaden...
 
 


Ja nu blev det så... men visst är den nya "vännen" vacker!
 

Funny cuz it's true

Det här är min vardag..
 


 
 
 

#TBT

Minnen ifrån nått som känns som ett annat liv! Jag som 3-4 åring i Irak.
 
 

Magi

Visst det blir kanske lite mycket naggelacksbilder nu men alltså det här lacket åhhhh det här lacket... Det är ju ren jävla magi!!!!
 
 
"Push and shove" från O.P.I

Lunch och sånt

Jag har haft en fantastisk shopping/lunch förmiddag med min mamma. Lyckades också bli ganska mycket fattigare... Jag får väll visa er "the damage" senare. Well well trevligt har det varit i alla fall!
 
 

 Lite trevligt vegankäk är alltid bra!
 
 

Claen

Visst är det intressant hur ens doftpreferenser kan förändras? Förut hatade jag fräscha dofter och nu verkar det som att jag inte kan få nog.
Köpte den här lilla godingen igår, så nu doftar jag nyduschad hela dagen! Lovely!
 
 

Buy me a cameo

Nya besattheten koppar och rosguld! Verkligen vackra metaller som passar perfekt till våren... Inte för att våren är så nära men ändå...
 
 
På mina naglar just nu "buy me a cameo" från essie. 

Throwback

Min pappa skickade den här bilden till mig i morse! Jag tror vi alla kan enas om  att jag inte var ett vackertbarn! Men rätt så fundersam och cool ändå. Min pappa berättade att av någon anledning ville jag alltid ha mina byxor bakofram eller på huvudet... Ps: kan ni ens se vem på bilden som är Lill-Casey? 

Mys

Åh vilken mys dag! Inte nog med att jag har fått hänga med Naida och äta massa gott jag har även fått maxgosa med den här fina katten! Ord kan inte beskriva hur mycket jag vill ha en liten kattunge! 


The moon song!

På tal om HER och vacker musik...
 
 
 

HER

Egentligen borde jag ta avstånd från allt som berör Scarlett palestinasvikaren Johansson men nu är det så att jag känner att jag vill dela ett litet film tips med er.
 
HER-
Filmen om en ensam man som totalkärar ner sig i ett Operativsystem.
Det är inte så att jag känner att jag sprängs eller så utan mer att det är ett intressant ämne som Spike Jonze lyckas filmatisera på ett odramatiskt, melankolisk och mänskligt sätt.
 
Så är ni sugna på att gå in och fingra på frågor som: vad är kärlek och vad är känslor tycker jag att HER passar perfekt i vintermörkret.
 
Mitt tips för att maxa upplevelsen:
Mysigt sällskap eller någon form av berusningsmedel. Helst båda!
 
Dessutom är soundtracket ont i hjärtat vackert.
 
 

Åh Tjejer


Har vi pratat om hur grymt det är med vänner? Speciellt när vänner är de grymmaste tjejerna på denna jord! 

Semla

Oki jag inser hur det här super krockar med mitt förra inlägg men nu är det så att jag ÄLSKAR semlor (ni som har följt mig ett tag vet ju det) Jag var på IKEA med snygg-Jens idag och det hela hade varit förjävligt om det inte hade varit för alla semlor jag fick äta! Rullade ut som en gräddbakelse från Ikea! Nöjd som en... Hm vad är maxet av att vara nöjd? Well så nöjd var jag!
 
 

Vegan

Jag strävar efter att äta mer och mer veganst! Jag lyckades marinera egen toufo idag och det var så gott!
Det här kommer nog gå jätte bra.
 
 

BonjourCasey

Madly in love with all things feminist, beautiful, crazy, and full of life.

RSS 2.0