Paris

Hej vänner! NEJ jag har inte lämnat jordelivet, jag har bara haft för roligt för att hinna slåpå bloggen. Efter några soliga och fullkomligt perfekta dagar i Barcelona är vi nu i Paris! Vi bor i en egen lägenhet nära alla vänner! HUR LYXIGT ÄR INTE DET??? vackert väder, goda viner, fina vänner....ahhhh life is GOOD!

Det känns helt oki

UP

Up up och iväg! Om nån minut ska vi gå på flyget! Äntligen semester! Som jag har längtat!

Dear life...

Om det stämmer att sannglädje är skadeglädje ja då ska ni får er en gigantisk dos av lycka! Igår var en av de värsta dagarna i mitt liv! Allt som kunde gå fel gick fel! Biljetten till Bcn, läkarbesök, plugg, jobb, en tand gick sönder och så fortsatte det! Och när jag trodde att det omöjligt kunde bli värre fick jag ett jävla virus på datorn 1 minut innan jag skulle lämna in en uppgift och sedan ha ett muntligprov via Skype! Hela datorn kraschade mitt framför mina söndergråtnaögon! Ahhh det var/är förkävligt! Well well! Ny dag nya tag right? Allt kommer att läsa sig?!? Snart sitter vi på ett flyg påväg till den enda staden som kan trösta mig!

Fuck you!

Pardon my French! Efter att ha kollat igenom mina "vänners" Facebook kommentarer om den så kallade domedagen och om Mayafolket kan jag genom att dra alla över en kam konstatera följande: Svenskar (västerlänningar) besitter den allra högsta graden av arrogans! Ingen vet nånting men alla har en åsikt! Helst en åsikt som ska hylla den egna kulturen och förtrycka en annan! FUCK YOU ALL! Om världen går under hoppas jag att Europa och USA får lida mest!

domedagen...

Jag såg ett nyhetsreportage igår om "jordens undergång" det var några indianer som pratade om det, och de berättade att det absolut inte var så att jorden skulle gå under utan att det var ett påhitt eller en feltolkning av västvärlden.
Tvärtom skulle jorden fyllas av en massa energi vilket ska göra morgondagen till den perfekta dagen för reflektioner och meditation.
Det låter perfekt tycker jag och jag väljer att tro på det. Jag behöver en dag av reflektioner. En dag då jag funderar över vad jag vill göra härnäst.
 
I Japan är det tradition att en börjardet nya året med att gå till ett tempel och meditera. Jag tycker det låter UNDERBART. Varför ska en börja det nya året med att vara bakfull? Det är ju egentligen helt sjukt. Nu kommer jag säkert vara det ändå..men det skadar inte att tänka igenom sina vanor en smula...
 

Hyacint!

Hur underbart är det inte med hyacintdoft? En blir ju alldeles hög av lycka!

5 favoriter just nu!

5 saker/fenomen jag älskar jag just nu.
 
Musik:
Tumblr_lhn729zses1qap66jo1_400_large
 
Jag har återupptäckt Lily Allen. Hon är så bra! Speciellt skivan "its not me its you" Lyssna även på special edition skivan! (lyssnar på henne just nu)
 
Smink:
I den här kategorin har jag faktiskt två favoriter
1. LUMENE
 
Jag har nyligen fått upp ögonen för det här märket. Jag har en foundation och en highlighter på tub som jag älskar, båda ser så naturlig och fin ut på huden dessutom känns det inte alls som att de skadar huden så som mycket annat smink kan göra. Jag får så himla torr och trist hud på vintern så allt som får min hy att glänsa lite är the love of my life.
2. LUSH ahhh LUSH LUSH how I love you. 
 
Nu har de även smink som är vegansk och helt F-ing fab fab. Min favo är deras "colour supplement" som är en ganska tjock consealer/foundation som en antingen kan använda som den är eller blanda ut med sin ansiktskräm för att få en mindre täckande effekt. LOVE! och i söndags var jag inne på lush igen och då såg att de har fått in en annan produkt som ger otrolig lyster till huden. Den vill jag testa.
Sen ska jag bara tilläga att om det finns möjlighet så ska en alltid be om ett prov innan en köper en produkt! Det är så onödigt att köpa en produkt som inte alls är bra sen. det har hänt mig så många gånger så nu köper jag aldrig något om jag inte är 100% säker på att jag kommer gilla den.
 
Kaffe.
 
Oki ni vet ju att jag skamfullt älskar min nespresso maskin (Yes I do) Men sjävklart inser jag ju att Nestle är ett skitföretg som en bör unvika (ganska ömljligt dock eftersom de äger ALL)
Hursom har jag nu hittat ett lite bättre företg som heter "Espresso Ethical Coffee company" som gör kaffe kaplslar som passar i nespresso maskinen och som är både miljövänligare och så kommer själva kaffet från kaffebönder som fått bättre betalt. Kaplsarna köper jag på hemköp.
 
Äppelmust:
 
 
GOOD LORD! varför har ingen berättat om det här för mig tidigare. Det är ju sååå gott! både varmt och kallt. Jag kan dricka minst en flaska själv! Just nu föredrar jag det varmt.
 

Blod, svett och tårar!

Jag skojar bara inget blod! Men tårar och nu svett! Fast det sistnämnda var efterlängtad! Ingenting får mig att må lika bra som en stund på gymet efter en pluggdag! Jag sitter ju stilla heeela dagen så på kvällen när jag ska lägga mig är jag så stel i ryggen att det gör ont att lägga mig ner! Men det är inget som en timme på gymet inte kan fixa! Det är förresten ett av mina nyårslöften att träna upp min tantrygg! Nån som har tips på bra övningar?

Slut...

Åh jag dör! Jag är så trött och förvirrad! Igår skrev jag tenta och nu sitter jag och försöker skriva klart lite uppgifter innan jag kan ta en riktigt efterlängtad jullov! Det är något riktigt stört med mig! Jag menar ingenting i världen kan göra mig lika förtvivlad och ångestfylld som skolarbete! WHY? Jag gråter seriöst minst en gång om dagen för att jag får panik! Känner ni igen er? Jag menar jag förstår ju själv hur stört det är! Och hur onödigt det är! So what om jag misslyckas! Sånt händer och jag vet det! Men ändå vill jag nästan dö av skräck när jag tänker på vad som händer om jag får ett F.

Adventsmys!

Det enda juliga vi har gjort det här året är att mysa ner oss ordentligt varje söndag! Och självklart var idag inget undantag alls! Jag gjorde en fyllig chokladkaffe och Hanse bakade en paj på tropiskafrukter! Sen kollade vi på serier och hade det såååå nice! Jag älskar söndagsmys!

Life!

JAG ORKAR INTE MEEEER! Åh tråååkigt! Jag har tenta på tisdag! Så just nu är livet inte kul! I helgen ska jag ägna mig åt att inte ta mitt liv HA-HA-HA Och nu... Ska Hag ta en paus och smita iväg till gymet och ta ut mina aggressioner!

Kajsy

Jag har ju glömt att dela med mig av den bästa nyheten! Vår fiiina vän Kajsa e ju tillbaka in Sweden! Jag firade det med mys middag hos henne och Ronak igår! Lycka!

Kulturgröt!

Jag skulle inte kunna bry mig mindre om att det är Lucia! Jag har nog aldrig gillat högtiden eller ens känt nått behov av att uppmärksamma den. Med det sagt vill jag ändå gratta SVT som lyckades med det omöjliga. Nämligen att fixa fram ett intressant lucia firande! Inte för att SVT gjorde nått som var wow utan för att de lyckades reta upp så många rasister som i sin tur kan bidra med sånna här inlägg i sina vidriga bloggar! Skrattet har tyvärr fastnat i halsen! Jag känner mig inte ett dugg road utan väldigt rädd!

Lusselelle...

Hej fina! Jag ville bara önska er en mysig lucia! Och sen vill jag tacka alla som INTE har lagt upp bilder på sina sömniga, trötta och scenskräcksfyllda barn på Facebook. nu ska jag äta fler bullar...

XMAS!

ÅHHH vad jag längtar till Jul och nyår det här året!
 
Jag, Jens, Ronak och lite till vänner har så himla bra planer.
 
På julaftons morgon ska jag och Jens hoppa på ett plan som ska ta oss till den enda staden i världen som känns som en stor varm kram.
 
Kan gissa vart det är? JAAA BARCELOOOONAAA såklart!
Dit ska vi åka med vår fina vän Benjamin som vi träffade i Marocko och som jag hälsade på i Marseille och som hälsade på oss i sthlm förra månaden.
 
Vi tre ska spendera julafton och mellandagarna där. Det är Benjis första gång så det ska bli så kul att få visa honom min favo stad.
 
Efter några dagars Barcelona LOVE ska vi bila upp till Paris där Ronak och några fina vänner till väntar.
Och i Paris ska vi härja in det nya året tillsammans med alla våra vänner!
HUR BRA ÄR INTE DE PLANERNA?
 
 

TOLV

Hej vänner! Jag beundrar verkligen Jens som lyckades gå upp 06.00 i morse för att gå till jobbet.
Filmen tog slut ca 03.15 så good job till honom.
 
Jag ska skriva ett längre inlägg om filmen senare!  Just nu ville jag bara säga happy 12:e december. sista upprepande datumet vi får uppleva.
Egentligen vet jag inte varför det skulle vara så speciellt..him...vi människor blir imponerade av så konstiga saker.
 
Nu måste jag återgå till mitt. see ya soon vänner.
 
 
 
 
 

Just nu!!!

Gissa vad som händer här??? Jaaaa om 20 min börjar HOBBIT!!! 10 års väntan snart en upplevelse!

Oh no!

Känslan när en har sett fram emot att komma till gymet och svettas bort plugg ångesten hela dagen, och när en äntligen är framme så inser en att... WTF jag har glömt mina hörlurar! Fine jag bor bokstavligen 1 minut från mitt gym men ändå, jag vet att om jag går hem så kommer jag stanna där... Note to self: köp på dig flera hörlurar som du kan stoppa in i varje ficka på varje jacka!

Hobbits!

Inatt är det ÄNTLIGEN dags för Hobbit filmen! Min inre nörd håller på att bryta sig loss! Biljetter till premiären? YES!! 23.59 med Jens, Hanse och ett stort gäng andra nördar! Gissa om Hag längtar!!!

Äntligen

Av nån anledning har inte blogg.se funkat för mig på några dagar! Först trodde jag att det var för att min dator är väldigt nära datordöden men sen funkade inte blogg.se på mobilen heller good looord vilken grej! Well well nu verkar det vara igång! Inte för att jag har nått super kul att dela med mig av. Sitter mest hemma och skriver och surar över livet! Och i helgen har jag mest slappat och haft högläsning för Jens! Lyllos honom!

Tradera!

Hej snyggingar!
Jag håller på att sälja älsklingskläder som jag tyvärr inte använder så ofta som de förtjänar att bli använda!
Just nu säljer jag min finaste fuskpäls från Monki. (som jag kämpade för att få tag på den) men jag måste inse att den är förstor på mig och att jag drar mig från att använda den för att den faktiskt ser lite väl äkta ut.
Så om du är sugen på att bli den nya ägaren är det bara att klicka in dig på annosen och börja buda.
 
 

Bajsaguld!

OMG! Av allt sjukt jag lyckas komma över på nätet hamnar nog det här lätt på topp tio listan. Tobias Wong & J.A.R.K.'s $425 "Gold Pills" det är svin dyra piller som innehåller 24 karat guld och som (håll i er nu) gör så att ditt bajs blir guldglittrigt! Du kommer alltså skita guld (eftersom du har stoppat i dig guld) HUR SJUKT ÄR INTE DET??? 425 dollar kostar pillren! WTF??? Vad är det för fel på folk???

Magic december

December 2012 är verkligen speciell.
flera datum det här året är sånna datum som är värt att lägga på minnet.
 
Igår var det tillexempel så att planeterna Vanus, Mercurius och Staurnus låg i perfekt linje med pyramiderna i Egypten.
det här sker bara var 2737:de år.
 
 
Sedan har vi datumet 12:e december alltså 12.12.12 som är det sista upprepande datumet vi kommer att uppleva.
 
Utöver det så får vi även uppleva en december månad med 5 lördagar, 5 söndagar och 5 måndagar. det är något som bara händer engång var 824 år.
 
Och om en ska lita på de som tror att domedagen är nära så ska ju jorden gå under 21 december 2012. Med andra ord pretty intressant december månad eller hur?
 
Själv vet jag inte riktigt vad jag tyckler om allt sånt men visst är det lite kul att älta alla dessa datum som kanske kan ha betydelse för någonting någongång.
 
Själv vet jag ialla fall att det här är första december på lääänge läåänge som jag slipper känna jul stress. Why? det berättar jag en annan gång.
puss
 
 

Hemlös

Jag undrar hur det är att vara hemlös en natt som den här!

December

Good looord vilken helg! Jag har varit tröttare än någonsin känns det som! Lite bar häng och fest häng och sånt sliter på en! Hur som har vi i vårt fina kollektiv bara chillat idag (jag har även skrivit klart en uppgift) och sen har vi tänt det första advents ljuset och myst! Om ni är snälla kanske jag berättar om mina FANTASTISKA jul planer för er...

BonjourCasey

Madly in love with all things feminist, beautiful, crazy, and full of life.

RSS 2.0