Vinter

Det har varit vinter i BCN också! Men nu är det vår till skillnad från bajs Sverige!

Kvällens visdom!

Den andra Jens

Att vänta på att bli stucken i armen om och om igen är ju inte direkt super kul! Men det blir ju klart roligare när en kan läsa lite om snyggingen Jens Lapidus! Good lord!

Macarons

Kolla vad jag hittade på Coop! Lycka!

Läsa

Det är så här jag lär mig språk!

Bonjour

Ja nu kan jag ta en paus i pluggandet tills imorgon eftermiddag! Ikväll ska jag iväg och tolka på IMÄI (ingen människa är illegal) o
Efter det ska jag hem och mysa med Jens för han är så bra. Och imorgon på morgonen ska jag till min läkare för att få nya allergitabletter! För nu är vår och pollentider här!

Petrol blue!

Jag fortsätter frossa i metallic färger!

lovely


           

           

             

Inte här!

Jag har inte varit psykisktnärvarande på så länge! I mina tankar är jag någon annanstans! Men snart om bara 7 dagar är jag där med kropp och själ! Och i sommar ska jag, Ronak och Jens åter igen njuta av livet i vår stad! Vår underbara livliga, dynamiska Barcelona!

Astec

Jag älskar astecmönster-modet! Jag vill ha det på allt!

Livet just nu!

Just nu pluggar jag 200% och jobbar lite då och då! Det vill säga jag lever mitt liv i lektionsalar och på bibliotek! Lite tråkigt men så får det förbli i alla fall en vecka till! För nästa onsdag bär det av till världens bästa Barcelona för en veckas konstantnjutning! Men för att det ska gå måste jag ligga lite före i planeringen!

Mammas födelsedag

Imorgon fyller min fina mamma år! Jag håller på att fixa ihop en grym giftbasket till henne med en massa grejer som kan förgylla en födelsedag!

Söndag

Jag önskar att jag kunde säga att det här är jag just nu! Att jag sitter och myser med min favorit bok och njuter av en lugn söndag! Eller att jag var ute på stan med Seppi och Ronak som
planerat, men nej jag sitter med ett svullet pollenface och snorar ner en massa plugghäften som
måste läsas ut om jag ska kunna få nån ro när vi e i BCN nästa vecka!

En promenad

Lunch

Lite lunch på Hermans med Jens!

Last night!

Var på Ljunggrens med Seppi igår! Nu är jag sliten och trött! Så dumt med dagen efter!

I love you!

Åh vad dumt att jag gick in på Rodebjer och total förälskade nig i den här vackra kjolen!

Fredag!

Förstår ni hur bra en mår när en kan ägna hela förmiddagen åt gårdshäng och avslappnat plugg? Så här ser det ut på vår uteplats!

Frulle

Ingen fredag utan en god frukost! En av mina favoriter är keso, nötter, och frukt!

Godmorgon!

Börjar dagen med kaffe lite choklad och med att beställa en massa kurslit! Hej hej fredag! Nu plugga, sen lite fredags middag med Jens och sen lite mingel och sånt med Seppi! Hej hej soliga fredag!

Love the look

I solen!

Utomhusplugg är den bästa sortens plugg!

Uteservering

Wooohooo nu har vår (nalens) uteservering öppnat! Här ska jag hänga jämt!

Kiwi

Lite kiwi på fröigtbröd med tofuline cream spread är en delikatess! Pröva så får ni se!

Dagens citat!


“I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.”
― Marilyn Monroe

Vardagslycka

Är när solen skiner....

Blue

Onsdag!

Imorgon börjar mina nys kurser! Jo jo, nu ska hon bli tolk ska ni veta! HUR SKA det gå?

Metallic

Ni vet ju hur det är...jag gillar det här med nagellack liite för mycket! Just nu är jag mest sugen på glitter och metallic färger! De här tre kommer jag varva mellan i veckan!

Paus

Jag har fallit för grupptrycket! Nu har jag skaffat hem den här "magiska" oljan som ska ge liv och lyster till mitt hår!Vi får väll se om den håller vad den lovar! Jag har redan upptäckt ett stort minus! Made in Israel (inte oki)

Köpa vingar för pengarna

Och flyga högt över ängarna.....

Lyckansdag!

På senaste tiden har jag inte alla haft nått sug efter att gå i butiker mm! Men idag kände jag att jag faktiskt har gjort mig förtjänt av en treat! Jag har trotts allt lyckats med en riktigt bra grej och bra grejer ska firas! Inte genom shopping helst, men nu blev det så! Till mitt försvar var det rea och budget grejs! Lite cocktailringar till exempel!

Skär!

Himlen är så vacker! Och jag mår så mycket bättre och Jens gör pannkakor! Livet känns bra!

Om ansiktsmasken!

Well well! Gurkmeja masken jag hade i ansiktet ska vara bra för att återuppbygga, förnya och ge näring! Bra mot akne, eksem, rynkor mm! Den går att göra på flera olika sätt! Jag blandade en matsked gurkmeja med lite mjölk och mandelolja. Rörde ihop det till en jämn smet (lika tjock som kräm) och sen hade jag det i ansiktet i ca 20 min. Efter att jag tvättat av det var jag läskigt gul i ansiktet, men det gick bort med en extra tvätt! Huden är jätte len och så men jag ser ingen direkt skillnad. Det kanske visar sig efter flera användningar? Jag tror att jag kommet testa den här masken på kroppen men då ska jag använda mig av youghurt istället för mjölk, och ha i nån droppe honung! I ansiktet föredrar jag muskot, kanel masken!

Gurkmeja!

Den här helgen har ju varit allt annat än återhämtande och trevlig! Jag känner mig mycket bättre nu men fy fan kroppen tar stryk av att en e sjuk. Så nu måste jag ta hand om mig själv lite! Just nu provar jag en indiskt "gör det själv" mask som består av bland annat gurkmeja och mandelolja! Jag har ingen aning om hur det kommer att fungera så jag återkommer med recept mm efter att jag har tvättat bort den! Så här ser jag ut just nu i alla fall!

Våran gata

Jag längtar efter planlösa dagar på vår gata! Jag vill vakna upp till oljudet på Calle de fontrodona! Höra sopbilen som kommer 5 gånger per dag, springa ut på gatan och köpa färsktbröd på dino, sitta på vår balkong och kedjeröka, dricka Antons fantastiska kaffe och bara känna lycka!

 

Loop

Det enda jag lyckas äta utan att magen känns som en upprorisk tonåring är frootloops! Hur kan det komma sig?

 

Vill ha!

Jag har aldrig haft maginfluensa förut och jag vet inte om en kan säga att jag har det nu heller, för jag kräks inte. Jag har bara jätte ont i magen och feber. Det braiga är att jag till skillnad från Jens lyckas behålla det lilla jag får i mig i alla fall! Imorgon ska jag se till att nån från hushållet går till Hemköp och köper sån här otaly chai! Låter jätte gott och mysigt!

Tråååk

Åh vad det är synd om mig åhhhh åhhhh åhhhh! Jens sover, det gör han heela tiden och alla andra håller sig borta ifrån mig :( jag e sååååååå utråkad!

Illa

Åhhhh jag mår så jävla illa! Hur blev det såhär? Vem har smittat mig vem? Må den skyldigas hårdiskar krascha i all evighet! Blek och grå och gul är jag också!

Sjuk!

Både jag och Jens ligger hemma i maginfluensa, eller jag mår bara jätte illa och har feber så än så länge har jag fått slippa allt det andra. Life sucks!

Silver

Middag!

Nu är jag heeeelt slut! Efter jobbet var det meningen att jag och Jens skulle hem till vår vän Ali, men så uppstod det blir pröbläm så det fick bli middag hos oss istället! Runt halv nio dök Mattias och Ali upp hör med en fet Västerbottenostpaj och några flaskor vin! Hur trevligt som helst! Jag älskar vardags häng! Det är nått jag längtar efter att få göra oftare!

Kladd!

Visst är det trevligt med lite kladdkaka? Det som är mindre trevligt är ett barn som har sockerus!!!

Fika!

Visst är det underbart väder? Jag hade tänkt skriva ett inlägg om längtan efter vårjacka, men redan idag gick det att ha på sig den utan att frysa! Eftermiddagen har jag för övrigt spenderat med mitt franska lille lånebarn och min mamma! Vi har fikat, lekt och haft det fint!

Ost, vin, goda vänner och jakten på lycka!

Jag har nyss kommit hem ifrån en underbar myskväll hemma hos min vän Elin. Det var jag och Ronak så var där för att dricka lite vin och prata om livet, tomheten i vardagen och jakten på lycka! Efter sånna möten mår en så mycket bättre! Livet livet livet....

Längtan!

Jag längtar mest av allt till 4:de april! Då ska jag, Seppi och Ronak ska åka på en välförtjänt paus till vår älskade Barcelona! Hade jag inte haft det att längta efter vet jag inte om jag hade orkat göra nått alls!

Tisdag!

Imorse vaknade jag ett riktigt härligt vår pirr i magen! Nu längtar jag igen! Ska vi köra på en 7 dagars längtantema? Ni får också dela med er! Vad längtar vi efter just nu? Vad ger oss kraft att orka med vardagen?

Lite socker

Förgyller en tråkig måndag!

Middag

Kvällens middag fick bli smördegspaj med en grym sallad!

Vår pepp!

Jag är fortfarande trött och bakis! Då hjälper det att titta på gamla lyckliga bilder! Och vår peppa!

Firre

Jag har nog aldrig varit så upptagen med att ha kul som jag var igår! Det resulterade tyvärr i att jag nu har alldeles för få bilder att visa er! Men här kommer de få jag har att dela med mig av!

 

Ren!

Nu har jag tvättat av mig gårdagens synder och smörjt in mig med lite av sånt som låg i den här "hemliga" påsen! Nu luktar jag så gott så det nästan är jobbigt!

Dagens mantra

Fixa till!

Snart ska det föllsedagsfiras

Halsband

Ikväll tänker jag vara snyggast på festen med ett sjukt fint halsband som jag nyss fick av Jens!

Fler fru-kost bilder!

Ja jag vet jag drar det här med att frukost är underbart till sin ytterstagräns! Så här såg min föllsedags frulle ut i alla fall!

Just nu!

En sen frukost!

Så fint så en smäller av!

Jag fick en video av tre anonyma krabater... Jag lägger ut videon senare...kan ni gissa vilka det här är?

Bästa presenten!!!

Det här är den bästa födelsedagspresenten någonsin! Tack alla som kämpar!

27 åringen

För exakt 27 år och och 4 min sen föddes jag! Det tar vi och höjer våra kaffe/te koppar för! Hurra hurra hurra!!!

Första grattis önskningen!

Extra fint att den är från min kusin i Iran!

LillCasey

Freeeedag!

Whoooop whoooop! Äntligen fredag och födelsedags helg! Jag har skrivit tenta! Nu ska ha iväg och handla det sista till morgondagens kalasande och sen tänker jag luta mig tillbaka plocka upp min megafon och i äkta diktatoranda låta resten an hushållet passa upp på mig!!!!! Its my birthday bitch!!!! (inte förens imorgon men ändå)

En bild till!

Med DEN här bilden säger jag god natt!

God natt!

Allt som allt har det varit en bra demonstrations dag/kväll! God natt alla kämpande systrar!

Bilder från kvällens demo!

T.N.T

På medis!

Live radio!

Lyssna på kvällens "ta natten tillbaka" demo live på www.planka.fm

Tjejer

Till och med Google visar stöd!

Frukost

Alla bra dagar börjar med en bra frukost! Jag älskar när en stiger upp lite tidigare och har långt tid på sig att sitta och mysa och prata om dagen!

Kära systrar!

Internationella kvinnodagen! Ja det är ju inte utan att en känner sig lite splittrad när en önskar sina fina medsystrar "grattis" hur som är det vår dag så varför inte göra det bästa av den? Själv längtar jag som vanligt mest efter "ta natten tillbaka" demot som börjar kl 21.00 från medis! Kom fina vänner det kommer bli jätte trevligt! Vi ses på stan!

Kalas

På lördag fyller jag år! 27 år ska en bli!!! Hurra hurra för det! Självklart ska det firas! Jag har redan börjat kånka hem påsar med kalasiga-ting!

En till

En lite bättre bild!

Sagt och gjort!

Nu är de slitna topparna borta!

Av med skitet!

Nä det här funkar inte! Jag kan inte se ut såhär! Jag måste klippa mig och det är nu nu nu!!! Imorgon är det 8:de mars och fira den internationellakvinnodagen med slitna toppar kan en inte göra!

Just nu!

En öl..storleken större! P.s: vatten glaset är mitt!

Sonar!

Jag och Ronak är i fullgång med att planera sommaren! Vi måste se till så den här sommaren blir ännu bättre än förra (om det ens är möjligt) lite sonar skulle nog lätt kunna sätta guldkant på det hela... Eller vad säger ni?

Frukost

Jag är inte människa förens jag får i mig min frukost!

Babushka!

De här underbara babushka ugglorna såg jag i ett skyltfönster hos en optiker. Jag e helt förälskad! Tyvärr kunde optikern inte svara på vart de var ifrån. Så nu undrar jag ifall nån av er vet?!?!?

Mamma!

Den här helgen har jag mest ägnat åt mamma häng! Visst är det underbart med mamma mys och mamma kärlek?

innan utgång..


För ovanlighetens skull gick jag faktiskt ut igår!
Jag har blivit så anti hela utgångshetsen på senaste tid!
Det känns som att det hela går ut på att överglänsa varandra, ingen solidaritet och kärlek.

Men sitta hemma kan en ju inte göra helatin.

Så jag satte på mig lite smink och klackar och begav mig ut i party sthlm.

                   

                  

                   

                  

Frågan...

Är: om en ska fortsätta plugga eller om en ska hit the gym? Lyfta skrot eller nöta glosor? Vad tycker ni?

Solgult!

Soliganaglar får bli dagens uppiggare! Att de sedan matchar rosorna i vårt sovrum är bara ett plus!

Hallon!

Hallon dricka till frukostmackan det är vardagslyx! Just nu måste jag unna mig så vardagslyckor för att överleva sthlms livet.

BonjourCasey

Madly in love with all things feminist, beautiful, crazy, and full of life.

RSS 2.0