Haute as hello...

Jag har äntligen hittat den perfekta persikofärgen. HAUTE AS HELLO från Essie som jag hittade på rea i Kanada! Love love love...

Det nya vardagsrummet

Här får ni se lite bilder på hur vår nya vardagsrum börjar se ut! Jag är väldigt nöjd själv om jag får lov att säga det själv!

Work in progress!

Så här ser det ut när vi "snickrar"

Pyssla-fixa-trixa

Hela dagen har jag och Jens fixat med möbler mm. Vi åkte först och köpte en super fin vintage soffgrupp från Bröderna Andersson. Sen har vi snickrat och sågat lite möbler och lastpallar för att få det lite finare här hemma. När vi är klara med allt ska ni få se bilder. Just nu får ni en mini tjuvtitt på en av fåtöljerna som Jens har slocknat i...

Nyheter!

Det har ju skett lite förändringar här i vårt hem.
Bland annat har Lalle flyttat ut och en mycket trevlig herre vid namn Anil har flyttat in.
Och med Lalles flytt har även en del möbler försvunnit, bland annat vår soffa.
ÅH nej..eller typ HURRA för jag hatade den där soffan...verkligen hatade den.
 
Om bara en timme eller så ska jag och Jens iväg och blocket-köpa en ny soffgrupp.
Sen blir det till att sakta men säkert dekorera om i vardagsrummet.
 
Eftersom vi båda numera är studenter så blir det självklart plånboken och inte viljan som får styra. Men jag är säker på att vi kan fåihop nått fint.
 
Lite såhär skulle jag vilja ha det.
 
 
 
 
 
 
 
Alltså helt enkelt ett hopplock av möbler och inredningsprylar.
Sofforna som vi har hittat är bruna så det blir en utmaning att få dem att gåihop med vår persiska matta.
Men men man tager vad man haver right?
 
Kom gärna med ideer om ni vill...
 
 
 
 

sömnlös...

Surprise surprise jag kan inte sova...nån som är förvånad? jag har dock tagit Melatonin tabletter så vi får hoppas att de funkar. Jag har ju redan som det är brist på Melatonin.
Hur som ligger både jag och Jens vakna och slösurfar...
Han kollar hyrbilar och jag kollar tatueringar. Jag har länge varit sugen på att göra två nya tatueringar och den ena vill jag ska vara nått motiv ur Lille Prinsen.
 
Jag vet bara inte var jag ska ha den...men på min högera axel kanske...
Nån av er som har några tips? 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hemma!

Vi är tillbaka i Sthlm nu! Jag är så sjukt jet lagged! Jag borde hålla mig vaken men det går inte!!!!

 

 

Igår kväll!

Slutet på vår resa är så nära nu. Imorgon kväll åker vi mot Europa. igår kväll samlades vi kusiner mm på en jätte trevlig restaurang med underbar utsikt. Jag hade inga batterier på min telefon så de flesta bilderna finns på Jens kamera. Men de bilderna som jag har kommer här.

 

 

 

That 70's

Jag hittade en jätte fin 70tals klänning i en vintage affär på Queen west häromdagen. Den var lite fläckig så den kostade typ ingenting. Jag tog hem den tvättade den för hand i kallvatten och vips så var den FAB. Så jag passade på att rocka den igår kväll.

 

 

 

Fuzzy coat

Det här överlacket hamnar lätt bland mina favoriter. Det kommer från Sally Hansen.

 

Del 3

Gårdagens bryggeri häng del 2

Bellwood!

Jag har hittat mitt favorit område i Toronto! Långt långt upp på Queen west ligger bellwood nära "little Italy" där trivs jag riktigt bra. Massor av vintage butiker, trevliga barer och sånt! Idag hängde vi på ett litet bryggeri som Falco tipsade oss om. Verkligen så trevligt! Jag önskar verkligen att Ronak och Jens kompis Jonas var här med oss för de skulle verkligen ha uppskattat det så mycket! Färsk egen-bryggd öl och till ett helt ok pris dessutom. P.s: det får som vanligt bli två inlägg för att jag ska kunna ladda upp bilderna...

 

Picture this...

Igår spenderade vi hela dagen på wards Island och centere Isand. Det är typ som sthlms Djurgården men man måste ta en färja ut dit! Vi badade, åt glass, och typ lallade runt i värmen. Det har varit galet varmt här. Idag var det över 36 grader.

 

 

 

MAT!

Jag har seriöst inte ätit något hälsosamt på snart en månad! Samtidigt som jag saknar hemlagad fräsch vegetarisk mat så vet jag att jag kommer att sakna all snabbmat och gatumat som finns här! Som tex potato skins med ett berg av ost och chili! Och sen kan jag heller inte få nog av Arizona Ice tea ahhh det är så gott!

 

 

Värmeslag...

Ännu en varm och solig dag i Toronto! Nu är det bara en vecka kvar av våran semester! Det känns otroligt vemodigt! Idag gick jag och Jens på en lång lång promenad till en park och njöt av solen! Vi passade även på att dricka en massa bubble tea. Det finns ju i Sverige också men det finns inte alls i lika många smaker mm.

 

 

 

 

Vadå för Pizza?

Vi kom nyss hem ifrån en utekväll med min kusin! Vi började kvällen med att gå på en riktigt trevlig restaurang där de hade Ghormesabzi pizza! Om du är svensk och aldrig ätit persiskmat betyder det ingenting för dig! Men om du är iransk eller umgås med Iranier tänker du nog exakt vad jag tänkte när jag hörde Ghormesabzi pizza...WHAT????? Grönsaksgryta på en pizza???? Why? Men det var jätte gott!

 

Cirque du soleil

Vi har just sett SIRQUE DU SOLEIL live på hemmaplan! Det var verkligen såååå bra. Imorgon åker vi till Montreal och sedan åker vi "hem" till Toronto.

 

Beautiful

Idag har vi bilat till Quebec city! På vår väg stannade vi på overkligt vackra ställen. Jag kan inte sluta älta hur vacker det är här! Naturen är så otroligt levande och orörd. Så fort vi kommer tillbaka till Toronto ska jag ladda upp bilderna. Nu är vi i Quebec och vi gillar staden så mycket så vi stannar en extra dag.

 

Sista dagen på PEI

Idag var vår sista dag på Prince Edward Island. Vi passade på att gå på farmers market och köpa lite lokala härligheter. Jag kan visa er vad vi köpte senare. Nu är vi i en liten stad i Quebec som heter Déglelis. Imorgon åker vi tillbaka till Montreal.

 

 

 

 

Del 2

 

 

En morgonpromenad på stranden.

Stränderna på Prince Edward Island är så orörda och fina. Längst hela stranden jan man hitta massor av olika havsdjur.

 

 

 

 

Ice cream

Om ni bara visste hur mycket glass jag har ätit under den här resan! Min nya favorit är Oreao sandwich och en kulglass med smaken cake batter. Tänk er sockerkaksmet fast i glassform! UNDERBART!

 

 

Sunset..

                                                 Ännu en vacker solnedgång från igår kväll.

 

Princ Edward Island

Den här ön är exakt så vacker som alla påstår. Sp mycket grönska och naturliv. Igår bodde vi på en bondgård och idag bor vi inne i den pittoreska lilla staden Charlottetown. Igår hyrde vi cyklar och tog och runt på kusten. Det är verkligen så härligt och trevligt här.

 

 

 

 

Instagram

Jag försöker hålla upp bloggandet så gott det går. Men det blir ju lite sporadiskt och kanske inte så jätte kul. Så om ni vill hänga med lite extra i min resa så kolla in min Instagram (bonjourcasey)

Miramichi

Vi har nu tagit oss till Miramichi som ligger i en irländsk provins. Det är en liten, religiös stad där alla känner alla. Ikväll invigdes "rock'n'roll festivalen" och hela staden samlades för att titta på fyrverkerier.

 

 

 

Riviere du loup (del 2)

Bilder från urmysiga Riviere du loup.

 

 

 

 

 

Riviere du loup!

Vi hade lyckan att hamna på det mysigaste lilla hotellet någonsin.

Havsutsikt, fantastisk mat och allt annat trevligt.

 

 

 

 

Magic

                   Hälsningar från fantastisk vackra Riviere du loup och en närmast magisk solnedgång.

 

Rivière du loup!

Morgondagens mål!

Festival (del två)

MONTREAL

Bonsoir från grymma Montreal! Jag tycker verkligen om den här staden! Vi kom nyss tillbaka till vårt hotellrum efter en helkväll på Montreal jazzfesival som pågår utanför vårt fönster! Vi har gått på Wax Tailors konsert, och det var grymt! Vi måste lägga oss snart för imorgon bilar vi mot vårt första stop Rivière du loup.

Vingårdar del 2

Som jag nämnde tidigare måste jag dela in bilderna i flera inlägg för att de ska gå att lägga upp.

Vingårdar

I närheten av Niagarafallet finns det massor av vingårdar. Vi passade på att besöka ett igår.

Niagarafallet del 3

Niagarafallet del 2

Niagarafallet del 1.

Här kommer lite bilder från Niagarafallet. Jag får dela upp inlägget för det för lång tid att ladda upp.

Prince Edward Islands

Vi håller just nu på att packa.
Lite senare ska jag lägga upp lite bilder ifrån gårdagens fantastiska utflykt till Niagarafallet.
 
Imorgon ska vi ta bussen till Montreal. vi ska övernatta där och sedan ska vi bila längst östkusten i 7 dagar.
Målet är att bila ända till Prince Edward Islands. Om ni minns Anne från grönkulla serien så är det på Prince Edwars islands som de spelads in. Jag har hört att det ska vara overkligt vackert där.
Kolla bara in de här bilderna.
 
'
 
 
Just nu känner jag att det är exakt det jag längtar efter. Vacker natur. 
 

BonjourCasey

Madly in love with all things feminist, beautiful, crazy, and full of life.

RSS 2.0