Livet

Nu känns det som att "sommarlovet" är över på riktigt! Och det känns helt oki! Lyckligast är jag över att Seppi har kommit tillbaka till Sthlm! Min dröm är att den här hösten bara ska bestå av välkomna hemkomster och mysiga möten! Vad längtar ni efter mest i höst?

Förtydligande!

Nu kan skicka in era "bidrag" genom att länka till dem i kommentarsfältet!
 
LYCKA TILL!

TÄVLA OM MINA FAVORITER!

Hej på er fina läsare.
Jag vet (och ni vet också) att jag har varit allt annat än munter den senaste tiden.
Nu känner jag att det är dags för mig att rycka upp mig!
Och det tänker jag fira med en tävling (som jag nämnde för nån vecka sen)

Alla ni som är sugna på att vinna några av mina skönhetsfavoriter från Marocko
 
 
 
ska lyssna (läsa) extre noga nu!
Skicka in era favorit youtube klipp till mig, det kan vara klipp på allt!!!! Roliga, viktiga, jobbiga, hämska, fina mm, så ska jag välja den absolut bästa.
Ni kan tävla hur många gånger och med hur många klipp ni vill.
De jag gillar bäst kommer jag även lägga upp på bloggen under tävlingensgångs, så att alla kan njuta av dem. Och självklart också länka till er OM NI SÅ ÖNSKAR!
 
PRISER!!!
 
Det ni tävlar om är alltså tre av mina ABSOLUTA favoriter från Marocko.
 
 
1.En massageborse som gör att håret med tiden växer fortare och blir mjukare och tjockare.
Jag har använt min i mindre än en månad och märker redan stor skillnad.
Den är i plast så den tål vatten och den är väldigt greppvänlig och har mjuka "taggar" som hjälper till att tämja trassel. Dessutom är den perfekt att ha i handväskan eller på resan eftersom den tar så lite plats.
 
 
2. En kajal gjort på 100% naturliga ingredienser. Kajalen harmycket intensiv svart färg som verkligen framhäver ögonen och den känns jätte mjuk och skön att sätta på. Jag använder min både i ögat och som ögonskugga eller för att göra sotningar. Den är dessutom väldigt krämig och vårdande för ögonen, den hälper förebyggande mot infektioner och vagel mm.
 
3. Ett magiskt läppstift. Den ser grön ut men låt dig inte luras. du kommer få en super fin  väldigt naturlig rosa färg som anpassar sig till din egen hudton, och om du vill ha en intesivare färg är det bara att bygga på. I LOVE IT! Och min mamma är också total förälskad i den. Dessutom är läppstiftet väldigt vårdande och luktar ljuvligt av jordgubb och sen skadar det inte att hylsan ser härligt 50% tals pinupig ut!
 
 
Tävlingen börjar nu och avslutas 15:de spetember.
NU KÖR VI!!!!

Mensvärk

Jag kan inte minnas sist jag hade en sån här mensvärk! Jag har legat och kvidit hela natten! Nu ligger jag i sängen och kollar på "fashion star" och försöker samla mina krafter för att gå upp ur sängen! Nån som sitter på braiga huskurer? Dela gärna med er!

Färga med te!

Oki nu är mina "tishar" klara! Jag tog alltså två vanliga bomulls T-shirtar som hade blivit missfärgade och färgade om dem med vanligt svart-te!

Jag använde mig av lösviktste för att få en starkare färg, men tepåsar går också.

Jag hällde upp ca 1dl te i en stor kastrull med vatten och kokade upp det!

När det började koka tog jag bort kastrullen från spisen och silade ner tet i en hink!

Sen la jag i T-shirten och lät dem ligga där i ca 30 min. KLART!

Sen ska de bara sköljas av och hängas på tork! Färgen blev jätte jätte fin!

Men kom ihåg att det bara funkar på naturmaterial!

Dagens pyssel.

Just nu håller jag på att färga lite missfärgade Tishar med te.
Jag kan visa er bilder på hur det blir och hur en gör när jag e klar.
Men medans ni väntar på det kan ni ju kolla in den här videon på hur en gör fina tygväskor utan att behöva sy.

 
 
 

Söndag

söndagen spenderade vi Kramandes i soffan! Vi hyrde hem ett gäng braiga filmer och åt alldeles för mycket popcorn!

Lördag

Jag och J var på den perfekta middagen hemma hos våra fin fin fina vänner Mattias och Sara!

Tankesmedian = true LOVE!

Kan vi ta och älta det här med Tankesmedian på P3 lite granna? Ingenting gör mig lika lycklig! På riktigt ingenting! TACK fina feministsystrar och en minitack till feministbröderna också. Ni är lycka!

secret charm

Jens är så bra för han känner mig så väl! Jag har smyg gillat en body mist från Victoria Secret ett bra tag nu, men inte köpt den...för jag helt enkelt inte har det. Och på vår bröllopsdags i tisdags överraskade Jens mig med den! Jag blev så himla glad!

FML

Sååå irriterande jag har råkat låsa ut mig själv!!! nu sitter jag på nalens uteservering och är bitter! Blöt är jag också!

Bild

Jag glömde posta en bild till förra inlägget! SORRY!

Banksy

Med hatten på svaj springer jag ut för att möta Ronak. Vi ska gå på Banksy utställningen som visas på konserthuset! Tyvärr är det sista dagen idag, för sen ska utställningen ut på turné! Jag försöker gåin mina fina Rumble från Jeffrey Campbell, alla säger att de ska vara sååå sköna men jag håller nog inte med!

Life sucks

Ni kommer aldrig tro på vad som har hänt!!! Enligt planerna skulle jag åka till London på fredag! MEEEEN så blir det inte! Av ren misstag råkade Ronak bara boka en biljett och det såg vi nyligen och nu är alla biljetter SVIN dyra! SÅ jag har ingen biljett! Hur sjukt är inte det? HAHAHA! Jag vet egentligen inte ens om jag ska skratta eller gråta! Life sucks! Så jag har deppat och kollat på serier hela morgonen! AHHH vad bittert det är!

 

God natt!

Roligatimmen

Laga mat!

Jag och Jens har nyss kommit hem från en mysig liten AW drink och nu ska vi laga mat och njuta an resten av kvällen! Trevlig tisdag vänner.

Kallt!

Tråkigt att en redan måste ha strumpbyxor på sig! På nått sätt känns strumpbyxor mer vintrigt än byxor! Tycker ni också det?

Anniversarie

Idag är ingen vanlig dag för det är min och Jens bröllopsdag hurra hurra hurra! Två år! Det är INTE illa!

Ett år sen!

Dags att bli lite nostalgisk! För exakt ett år sen flyttade jag tillbaka till Sthlm. Jag lämnade min absoluta favorit stad bakom mig ännu engång.
Dagen då jag skulle åka gick jag upp ganska tidigt, Anton fixade underbar kaffe åt oss och sen hjälpte han mig att packa det sista.
Sen gick vi till Dino och åt fruksot och kedjerökte och väntade in Myrtho. Vi satt allihopa på Dino och de frågade mig varför jag inte kunde stanna och som vanligt hade jag inget vettigt svar. Jag kände mig som en svikare, som att jag hade pratat massa skit hela sommaren när jag sagt att Sthlm gör mig till en dålig person och att jag mår så mycket bättre i Barca. Men jag ville såklart hem till Jens och det hade dem fullt förståelse för. Hur som satt vi där i timmar och sen satt vi i studion i timmar... och sen var det dags för mig att åka.

Om en vecka får jag äntligen krama på myrtho igen. det har gått över år och så mycket har hänt. Trots att jag absolut inte är lycklig i Sverige så känner jag att jag äntligen börjar känna lycka inför framtiden. Jag är så nöjd med mina studier och jag känner mig så trygg och lycklig med Jens...ja livet känns oki.

GIRL POWER!!!

Förra veckans Bye far bästa moment var utan tvekan Spice Girls uppträdande på under OS cermonin. BIBLE vad bra de är!

Jag fick lust att slänga på mig nått glittrigt, knäa alla män i min ogivning i skrevet, ställa mig på ett bord, dricka färglada shoots och sjunga!!!!

 
Och ikväll ska jag fortsätta i Girl Power andan! Jag och bästis Råmak ska äntligen gå på Scum manifestet på Tureteatern! SOM JAG HAR LÄNGTAT!!!!!!

Läsro

Innan himlen öppnade upp sig och det började spöregna satt jag i lugn och ro på terassen och njutningsläste! Det var så längesen jag kände att jag hade ro i kroppen för sånt! Det känns underbart!

Bioderma

Nån som provat de här produkterna och vet om de är bra? Jag har hört att de ska vara så skonsamma och milda! Vet nån nått mer om företaget mm?

meat!

Ju mer jag tänker på det desto mindre känner jag att jag kan respektera köttätare (människor)
Det finns inga argument som är ens en liiiten smula bra när det kommer till att äta kött!
Det ÄR inte nyttigt, djuren lider, miljön förstörs, du proppar din kropp full av tillväxthormoner annat skit, och så vidare och så vidare....
Jag är fullkommligt säker på att om 100 år kommer det pratas om människor i vår tid som berbarer som fängslade och mördade djur för njutningskull.
 
Varför skulle en tillexempel välja den här smörgåsen
 
Framför tex den  här?
Sen har jag förståelse för att en kan tycka att kött är gott, det tyckte jag cokså innan jag slutade äta det, men det faktum att det är gott rättfärdgar inte allt lidande djuren utsätts för!
INGEN ska behöva ge sitt liv för att du ska bli mätt, att tycka det är så fruktansvärt egoistiskt så det finns inte.
 

Rosendalsträdgård

Jag har haft en fantastisk dag på rosendalsträdgård med Ronak och Kajsa! Det är verkligen så trevligt där!

Sirqus Alfon

Åhhhhhh vilken lycka! Vi såg fantastiska Sirqus Alfon på kulturfestivalen! Fyyyy Faaan vad bra de är!!!!

Take a walk!

Tog en promenad med Jens och njöt av denna härliga augustidag.

On the go...

Ska hämta lite böcker jag beställt, hurra! Åh vad jag längtar efter bra läsning. Och sen ska Ronak komma hem till oss så vi kan mysa!

äta liv!

Jag kan inte sluta tänka på wow och köttförbudet som tidningen GT valde att förstöra.
Det är så vidrigt och respektlöst på så många plan.
Det är så tydligt att deras lilla kupp bara är ett prtrick men jag undrar bara om de är medvetna om att det avrättas 76 miljoner landlevande djur årligen bara i Sverige för att det ska finnas korv mm i kyldiskarna.
Äntligen tar några ansvar för miljön och för djurens rättigheter , något som så många andra borde göra och så ska GT komma och förstöra det.
Jag är så fruktansvärt upprörd!

Honey I'm home

WOHOOO snart kommer Jens hem!
Jag har saknat honom så otroligt mycket.
 

ARG!!!!!

Fy FAAAAN vad arg jag blir!!! Jävla omogna ansvarslösa idioter!

en trygg plats.

Hej på er vänner! Ska vi ta och köra på en till semester show-off?
Den här gången lite bilder på vår fristad Waka waka.
Efter Carablanca åkte vi till Marrakech, där hittade vi det perfekta boendet och blev vän med de som jobbade på hostelet. De lät oss bo där till kompispris och vi fick lämna våra väskor där medans vi besökte andra platser i Marocko.
Waka waka heter hostelet och om ni är sugan på att åka till Marrakech och om ni gillar gemenskap och längtar efter nya vänner tycker jag absolut att ni ska boka er en säng där.

Här sitter vi första kvällen och äter middag ihop.
Jag och Ronak var ganska så sköra efter vår tid i Casa,
och på Waka waka fick vi äntligen känna oss trygga och omhändertagna
 
På waka wakas terass sker de mest otippade mötena. Vi blev vänner med alla typer ni kan tänka er.
 
 
På kvällarna satt vi alltid där och pratade om allt möjligt med allt och alla.
Tråkiga sverige kvällar kommer jag sakna det mest av allt.
 
 
 
 
 
 
 

Rumble

Lycka! Köpte nyss de här döfina Jeffrey Campbell bootsen för nästan inga pengar alls! Hittade dem på tradera så det känns lite mer oki eftersom de är i mocka och jag försöker undvika material som kommer från djur! Sen tänkte jag faktiskt färga dem svart efter hösten! Nån som har provat och vet hur det blir?

Ländän

På tal om resor...  så har Ronak trollat fram en London resa till oss! eller Ländän som vi Iranier säger! Whoop whoop! Om lite mer än två veckor åket vi! Och inte nog med att London är sjukt trevligt i sig, Myrtho, finaste finaste Myrtho kommer också vara där, och vi ska bo hos min fina vän Thea. med andra ord är det bara en massa härligheter som väntar oss UNDERBART!

Fint

Min mamma kom nyss hem från Warszawa! Hon har så mycket bra att säga om staden så jag funderar på att boka mig en resa dit till hösten! Nån som varit där?

 

                                    Jag fick de här jätte fina örhängena också LOVE!! De är så fina!

Promenix

Hej världen! Jag har suttit inne och skrivit som en tok! Jag har suttit inne så länge att min kropp fick en chock av den friska luften och solljuset nyss när jag gick ut! Nu kan jag börja leva igen! Nån som väll hänga?

Hola!

Det blir aldrig så som jag har planerat! Jag är ännu kvar i min fina mammas lägenhet! Hon är på semester så jag har lånat hennes lya för att finna pluggro! Och nu e jag äntligen klar! Vi får se om jag kommer iväg hem imorgon!

hem..

Från och med imorgon flyttar vi in i vår fina lägenhet. Vi har lånat ut vårt rum över sommaren och imorgon blir vår lägenhet vår igen.
Jens åker iväg och myser med sina syskon och sin mamma i Grekland och jag blir gräsänka i en vecka.
Åh vad jag saknar min säng och min garderob...

Shopping

Ja oki jag visar lite sånt jag köpte igår! Jag vill ju inte att det här ska bli en "sån" blogg, men jag inser ju hur tråkigt det är att ständigt läsa om mitt pluggångest! Så här får ni se lite gulligheter som ska flytta in i min garderob! Jag är så nöjd för att allt utom den mintgrönatröjan är rea fynd! HURRA!

 

produkter.

Skönt nu är jag ren och len!  Ni som följer min blogg vet ju att jag ett tag körde på 100% naturliga produkter! Det funkade jätte bra, men det var också rätt så tråkigt! Jag vet att det är så dåligt och ansvarslöst av mig att säga så , och jag skämms men jag är en riktig produktnörd och jag älskar att prova nya grejer! Jag vet, hur löjligt som helst, men jag kan ju inte ljuga för er! Hur som hade jag slut på nästan allt så idag införskaffade jag lite nytt! Jag älskar själv att läsa om olika produkter och höra om vad andra tycker om dem mm! Om ni också är intresserade så kan jag absolut berätta när jag har använt dem några gånger!

 

Jag använde ju The body shops shampo och balsam och jag älskar fortfarande dem produkterna men jag tyckte att dem var för dyra, sen var det också jobbiga att ta med på resor för att flaskorna är så stora, och konsistensen så dryg så det gick inte att hälla dem i mindre flaskor mm. Så jag bestämde mig för att köra på ett billigare märke för att se om det blev jätte stor skillnad. Jag kan ju säga att jag inte märker nån större skillnad, mitt hår känns mjukt och fint, men det är nog för tidigt för att säga. Sen hade jag slut på min älskade Moroccan oil. En produkt som jag bestämde mig för att inte köpe igen trots att den är så bra för att den är tillverkad i Israel. så jag tänker testa lite olika håroljor och se om jag kan hitta nått som är lika bra, jag är övertygad om att det kommer gå jätte bra.

Som ni ser är det inte alls dyra produkter jag har köpt, det som är bra med det är ju självklart den ekonomiska delen och det dåliga är självklart att företagen bakom inte är så ansvarsfulla. Just den här gången tog jag beslutet att plånboken fick avgöra och då blev det som det blev.

Well well det var det...

 

 

 

Tröst?

Yes då var proven klara! Efteråt kände jag mig rätt så bra så jag gjorde vad jag brukar göra när jag känner mig extra stolt, jo jag shoppade lite! INTE BRA, men så blev det! Ni kanske kan få se sen... Vet inte riktigt men kanske hehehe! Nu ska jag i alla fall ta en lång dusch och använda mig av lite produkter som jag fick med mig hem! Puss på er!

Tenta

Nu drar jag och skriver tenta (skjuter mig själv i huvudet) vi ses sen...kanske

Casablanca

Som ni vet blev det ju inte så mycket bloggande när jag var i Marocko. Så jag tänkte att ni skulle få se lite bilder nu. Vad sägs?
Vårt första stop var i Casablanca. Tanken var från början att vi skulle stanna där, hyra en lägenhet och verkligen lära känna staden. Men vi kände direkt att Casa inte var nått för oss, och efter lite tråkigheter bestämde vi oss för att åka vidare. Men innan vi gjorde det besökte vi Hassan II:s moské som är världens näst största moské. Med världens högsta minaret.
En otroligt vacker byggnad som verkligen måste ses.
 
 
 
 
 
 

Hej hej

Nu ska jag iväg och möta upp Ronak! En liten promenad och lite bästis tröst gör nog så att allt känns bättre!

Livet!?

Jag lyser med min frånvaro (i vanlig ordning) Jag ligger så otroligt efter i mitt skolarbete just nu! Det ser tyvärr mörkt ut! All min tid går åt att skriva och brista ut i panikartade gråtattacker! Hade det inte varit för Jens som är världens finaste bollplank hade jag kastat in handduken för länge längesedan! Nu ska jag lägga mig och försöka sova! Imorgon ska jag belöna mig själv med lite Ronak häng! Då kommer allting att kännas bättre!

BonjourCasey

Madly in love with all things feminist, beautiful, crazy, and full of life.

RSS 2.0