NEW GIRL!!!!

AHHHH jag hade glömt hur sjukt rolig New Girl kan vara! Några avsnitt har varit lite små trista så jag slutade kolla men så blev jag lite sugen idag. Jag kan försäkra er om att det vänder tillbaka till helt brilliand efter avsnitt 15! GOOD LORD!
ÅHHHHH vad jag har skrattat.

                                

Brunch-fällan

När en vaknar på söndagsmorgonen känns tanken på att laga mat som den värsta plågan! Så en (jag) fallet för frestelsen och går på brunch på stan! Åh så dumt egentligen! Men mätt blir en i alla fall

Frukost-tips!

De dagar då jag har föreläsning eller när jag måste sitta och plugga länge har jag märkt att en vanlig frukost inte riktigt håller mig mätt och pigg fram till lunch! Så jag har löst mitt problem med en supergröt! Jag kokar den på: grahamsmjöl, kruskakli, bär, honung, olika frön och nötter! Och till det har jag ett stort glas soyamjölk! Sen orkar jag ALLT!!!!

Cocorosie

Om ni inte har lyssnat på CocoRosie så gör det!

Lobotomerad!

Jag har förflyttat mig till Jens jobb i hopp om att kunna finna ro och kunna avsluta en hemtenta som ska in på torsdag.
Men det går inte så bra.
Jag lyckas inte samla mina tankar, det är som att min hjärna har förvandlats till en jobbig karusell av jobbiga tankar, en karulsell som vägrar stannaupp.
Jag lyckas inte ens lösa en skit löjlig matte fråga som Jens nyss kom med, och så tänker jag att jag har förlorat all min hjärnverksamhet bara för att jag inte kan svara rätt eller för att jag inte kan koncentrera mig! Jag känner lobotomerad! Lobotomerad av livet!

                         

Hej jag heter Casey och jag är så överdrivet dramataisk. En solig lördag sitter jag på en skola och försöker skriva en skittenta men allt jag lyckas med är att skriva ett mer eller mindre misslyckat blogginlägg!
Hej då!

Burgare

Snart kommer Jens hem då ska vi ut och käka! Jag e så sugen på en grym vegoburgare!
Visste ni att hamburgare är den enda maträtten som äts i världens alla 195 länder! Nu vet ni det!

Lego

Medans alla andra trängs på uteserveringar, sitter jag och bygger med lego! För legoblommor blir jag inte snuvig av!

Jordgbbar!

Jordgubbar på en solig balkong är ju en bra start på fredagseftermiddagen!

Hunger games!

Oh My oh my oh my!!! Jag och Jens gick och såg Hunger games igår! Jag hade rätt så höga förväntningar men den var ändå bättre än vad jag hade hoppats på! Good lord vilken bra story! Jag har inte läst böckerna ska jag tillägga! Men jag är numera frälst! Jag har full förståelse för alla som tältade utanför biograferna för att få gå på premiären runt om i världen!

Bonsoir

En liten stjärnhälsning från mig och lilla Louis! Bonsoir fina vänner!

Upphittad

Bonjour!

Jag tror att det lilla som är kvar av april och hela maj kommer bli riktigt bra! Jag har en massa kul inplanerat! Och sen är det juni och sommar och äventyr!

Hej hej

Nu drar jag till skolan! Jag har franska och tenta jippi NOT! Men snart kommer jag få öva på franskan Non stop! Kaffe skål för det!

 

Planerar...

Paket

Paket är ju alltid kul! Tack främlingen som har skickat mig det här! Eller jag tror att jag ska tacka i alla fall...

Ett leende

Det blir bättre!

Oj oj oj vilken period det har varit (är) ibland känns hela livet sim ett stort hån! Men det blir oftast bra till slut! Nu har jag, Ronak och snyggJens gjort upp riktigt spännande sommarplaner! Jag delar med mig jätte snart!

 

Bling bling

Vissa dagar behöver en extra bling i livet! Som måndagar, eller ännu värre dagen innan tentan måndagar! Då passar det bra att rota fram de här gamla skönheterna! Idag är jag Chanel blinging!

Igår!

Helgen har varit fin men blogglusten helt borta! Vet inte riktigt varför men så kan det ju vara ibland! Just ny vill jag bara mysa och prata med mys mer! Komma bort från allt osolidarisk och hårt! Att sitta på ett par trappor och fika i 5 timmar är min melodi!

Dagens mantra!

Fy för otrevliga människor! Alla de som fått för sig att godhet är tecken på svaghet, att elakhet är tecken på självständighet!

FAA

Fashion against aids kollektionen på h&m som släpps 26/4 är så fin! Här e några av mina favoriter! Vad tycks?

Blå blå är himmelen...och mitt hår!

Nu är jag färgad! Jag köpte både blå och rosa toning men körde på bara blått den här gången!
Vad tycks! Själv e jag jätte nöjd!



Det är så trevligt med lite färg i vardagen.

Dip-dye

Jag är såååå sugen på en färgglad dip-dye! Så nu har jag blekt mina toppar och imorgon ska glada färger läggas in! Kan bli bra eller jätte dåligt! Ja den som lever får se!

Matlåda

Tack Falco för maten i min låda! Jag är så nöjd! Matlåda det är bra grejer det!

Dinner and vine

Vi har nyss haft en helt fantastiskt improviserad middag hos oss! Seppi Ronak och Falco kom över, och Falco hade med sig en massa gott och tre flaskor vin! Jag älskar sånt här! Vardags njutning när den är som bäst!

Tavelkritor

Jag måste boka mig en resa till Frankrike snart! Varför? Jo för jag har blivit besatt av tavelkritor (godiset) den fransks varianten är mycket mjukare och godare i smaken, det vet jag för jag har nyss satt i mig ca ett halvt kilo!

Den där frisörsalongen!

Jag berättade ju att jag och Ronak klippte oss på världens sunkigaste frisörsalong i Raval! Det finns 1000 frisör salonger där som alla ser ut att vara från slutet av 80-talet! Why not tänkte vi, det kostar typ ingenting och hur illa kan det bli?! Och vi hade så rätt för det blev faltiskt bra! Så här såg det ut i alla fall!

 

Och ännu mer bilder

Fler söndagsbilder

Söndag!

Ni får ursäkta att jag alltid bloggar från mobilen, men jag hinner med såmånga fler inlägg såhär! Sen krånglar internet hos oss hela tiden just nu! I alla fall... Så har jag haft en riktigt fin fin söndag! Jag har varit på kalas, ätit sjukt mycket god mat och tårta, klätt ut mig, lekt och bara haft det så bra!

 

Silver+ glitter

= så jävla sant! Hur snyggt är inte det här? Jag blir glad bara av att kolla på mina naglar!

 

Lite middag

Hos Martin! God mat och fina vänner! Sånt gillar vi!

 

Fredagströst

Nej jag har inte en bra fredag! Det regnar och jag är så trött och förvirrad! Så jag tröstar mig med att äta en heeel burk glass!

 

Myl life is Persien!

Alla iranier eller fans of iranier måste ha den här appen!

 

Maaat

Gårdagens mat bestod av torra smörgåsar och kakor på flyget! Sen var jag så trött när jag kom hem så jag åt bara en stor skål frootloops! Nu är jag så hungrig!!!! Vad ska jag ära??? Tips!!!

Grönt

Är skönt! Och astecarmband gör en glad!

 

Klippt!

Jag har ju inte berättar att jag och Ronak klippte oss på världens sunkigaste frisörsalonger i raval! Seppi har bilder från stället som ni får se sen!

Bilder

Jag ville skriva ett ordentligt inlägg på datorn och berätta lite djupare om bcn, livet, kärleken och om ångesten som har vägrat lämna mig sen i höstas! Men (det finns alltid ett men) internet funkar inte och jag är så trött! Så ni får nöja er med lite fler mont juic bilder! Puss fina fina vänner!

Sova

Jag hade den stora äran att få somna så här igår kväll! Jag var så trött men jag ville inte sova för jag ville bara vara med Anton! Saknad är inte kul!

Home!

Is where my heart is! Så med andra ord känns det verken rätt eller kul att vara i Sthlm! Well well snart åker vi "hem" igen! Så nu vet ni det mrs Casey har återvänt!

Hel!

ÄNTLIGEN!!!!!! Nu har Anton kommit hem från sin turné!!!! Nu är jag äntligen hel igen!

 

Mont juic

Lite bilder från när vi tog en promenad uppe i mont juic! Alla blommor har slagit ut och det doftar heeeelt underbart!

Strand!

Underbar dag på stranden!

Rabbit!

Jag har bytt ut min telefon mot en liiiiten liiiiten kanin!

Hola!

Hur har ni det fina vänner? Själv har jag haft en underbar dag! Marknad, god mat, Santos i solen, strand häng och nya vänner! OCH en stor apelsin!

Idag

Så här fint har det varit på stranden!

Ägg

Glad påsk vänner!

Frukost!

Först lite frukost och sen ska vi till encantas marknaden i glorias!

Jordhennar

Idag!

Dagens hand!

Hej osttallrik!

Livet! Tänk vad lite det behövs för att en ska må så bra så det nästan känns overkligt!

Neon!

Gissa om jag frossar i nagellack här? Jag hittar alltid mina favoriter i de billigaste butikerna!

Just nu!

Vädret är inte det bästa just nu, men att bara sitta hemma och softa och veta att utanför lever staden som alltid bringar så mycket lycka ger mig ett lugn som jag aldrig känner i Sthlm! Är inte det konstigt?

Dino + dj Shan!

Första Dinofrukosten avklarad! Vår vän Dj Shan mötte upp oss där och bjöd på en massa skratt och minnen! Åhhhh vad jag älskar att vara här!

Framme

Nu är vi framme! Vi ligger alla Antons säng och e redan helt slut! Puss på er fina vänner! Här får ni se en fin bild som Ronak har ritat på oss!

Byebye

Nu åker vi!!!!

My bags are packed!

E hos Ronak och myser! Imorgon kommer Seppi och sen bär det av! Åhhhh vad jag längtar längtar längtat!

Packa!

Snart ska jag hem till Ronak för pepp och mys! Imorgon åker vi! Fucking great!

Skål!

Nu tar vi och skålar i kaffe! Jag firar att det gick riktigt bra på min första inlärningsuppgift! Känns så bra för jag hade verkligen kämpat och det var så viktigt för mig att det skulle ge resultat! Så jag firar med kaffe och lite choklad!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1736041/images/2012/pic_196762747.jpg" class="image">

Wow wow på flera språk!

Hundar pratar visst också på olika språk!(?)

Glitter

Idag får mina naglar glittra ikapp med mitt glada humör!

April i bcn

En bild på de bästa av de bästa i Barcelona för 4år sen! Nu ska vi alla dit igen om bara 3 dagar! En april vecka i Bcn är just vad vi behöver!

Fääärdig

Sjukt goda scones med chokladbitar!



Bättre än såhär blir sällen en regnig tråksöndag!
Senare blir tråkplugg och kanske lite lyfta skrot om en orkar!

Söndagscones

Just nu sitter vi och väntar på att de fiiina söndagsconesen ska bli klara!!

BonjourCasey

Madly in love with all things feminist, beautiful, crazy, and full of life.

RSS 2.0