Picfx

Jag vill bara tipsa er om min nya favo fotoapp! Picfx heter den och kostar 15kr men det är den sååå värd! Kolla själva hur den här enkla bilden kan varieras! Och det finns massa fler alternativ!

Hola amigos

Förstår ni hur snart jag och Ronak drar? Och inte en dag för tidigt om ni frågar mig! Vad har ni för sommar/överlevnadsplaner? Kan ni inte skriva och berätta?

Studenten

Idag hann jag med ett litet besök på min gamla gymnasieskola. Min lilla vän Fredrik har blivit stor och tagit studenten! Världens största grattis till honom!

Tips

Här om dagen fick jag ett litet presentkort av lush! Jag var lite sugen på en ny enklare sommar doft så jag bestämde mig för att testa deras parfymstift! Och jag är så nöjd! Jag valde doften "lust" som doftar jasmin. Det fantastiska är att parfymerna som finns i flera olika dofter och former är helt vegan och djurvänliga! Try the!

Bonjour

Jag är sämst på att blogga just nu. Men det får ni ha överseende med! Jag måste fokusera på att bli klar med mina inlämningar, fixa allt inför de nya kurserna och fixa allt annat inför resan! Som typ linser! Vi har ju bara en enkel biljett så vem vet hur länge vi blir borta....

Skriva!

Sitter och hetsskriver på min sista uppsats! Imorgon börjar mina två nya distanskurser! Men något säger mig att plugg på en solig terass med utsikt över Casablanca kommer kännas lite roligare än att sitta på ett bibliotek i skit Stockholm! Eller vad tror ni?

Glass

Jag njuter! Och njuter lite till!

Mamma

Hurra för alla mammor idag! Jag och min mamma firade dagen med att ta årets första dopp! Picknick och bad i tantolunden på en söndag kan vara livet! P.s: för er som undrar var det INTE varmt i vattnet!

Klar

Äntligen klar med tentan! Nu kan jag se fram emot en hel sommar då jag kan öva upp mitt språk! Självklart firar jag det med franska godsaker!

God natt!

Imorgon är en sjukt viktig dag! Då har jag mina tre sista deltentor i franska! Jag borde verkligen ha pluggat mer men nu är det som det är! Kl 13.00 gäller det! Önska mig lycka till!

Hej sol!

Åh vad jag trivs bra i det fiiina vädret! Och lite färg har jag också fått! Lycka!!!

Hej hej

Åh nu är jag bra steressad! Kom hem igår och blev sjuk, så istället för att kunna plugga låg och i min säng och kved! Idag måste jag bli klar med en lååång uppsats! Nu längtar jag tillbaka till Kaukenhof i Haag! Det är en helt fantastisk blomsterpark! Här går jag och min fina mamma och myser!

Hej hej

Hoppas ni har det fint vänner! Vi har det så bra! Vår lilla Köln resa har blivit en Frankfurt-Köln-Haag-Köln resa! Bilder får ni se sen! Köln är en riktigt fin stad hit ska jag komma igen!

Just nu!

Sitter jag i Skavsta! Jag och min mamma ska som sagt till Köln och mysa en smula!

Titanic

Jag hade en ganska så jobbig dag igår så Ronak, Kajsa och Falco kom över och piggade upp mig med godis och roliga idéer! Och lite senare på kvällen gick vi på bio och såg Titanic i 3D! Åhhhh vilka minnen!

Köln

Natten till fredag åker jag och mamma på en liten weekend till Köln! Det kommer bli lovely!

Bilder

Två bilder från helgen från Francescos kamera!

Bonsoir

Äntligen klar med franska tentan 1 och två! Bara tre delar kvar! Men innan det ska jag vila upp mig och åka på en liten weekend med min fina mor! Mer om det senare! Hoppas ni har haft det fint i solen idag! Puss!

Bikini

När jag ändå är inne på det här med sommar så kan jag ju passa på att visa er det här årets första inköpa bikini! I den här ska jag steka hela sommaren

Snart är det sommar

Men se så många fräknar som redan slagit ut på ängen! Visst är det härligt med so
Sommar hud och fräknar! Snart är det sommar!

LOVE

En bild på mig och Seppi när vi var små! Tänk vilken lycka att vi fortfarande har varandra!

Hälsningar

Från terassen! Nä nu ska jag sluta lalla och fortsätta plugga!

Sol

Åh vad skönt det är med sol! Jag är verkligen en värmedyrkare! Har spenderat förmiddagen på terassen! Till och med plugg blir roligare om det är i solen! (en liten försmak på sommaren i Casa)

Sunday

Glad söndag på er fina vänner!

Virrpanna

Åh jag e e lost! Jag har glömt att ge er mitt användarnamn på Instageam! Bonjourcasey är det självklart! Puss på er och trevlig lördag!

Zelmani

Jag och Jens var ju på Sophie Zelmanis konsert i torsdags! Åh vad fin hon är, så ärlig och mjuk! Här e lite bilder i alla fall

Sweet

Kolla in dessa ursöta ringar! Jag vill ha allihopa!

Om mäns kroppar också var ett sexobjekt!

Ett klart bevis på hur kvinnor bara är objekt! Lite omvända roller ger bättre perspektiv!

Lite bilder från idag

Som jag berätta har jag och Ronak fått fin besök! Här får ni se lite bilder från vår dag

Lack

Jag kommer aldrig tröttna på nagellack! Färg gör livet så mycket roligare! Det här är dagens två färger! Love love lovely

Helgen.

Den här helgen har jag längtat efter!
Inatt får Jag och Ronak fin besök från Italien.
När vi bodde i BCN träffade vi en jätte fin kille som nu ska hälsa på oss med sin kompis.

Jag älskar sånt här! Möten ger mig hopp och gör mig lycklig!


                      




I kväll!

Jag har aldrig varit så lycklig över att bo i samma byggnad som Nalen som när jag upptäkte att min absoluta favorit Sophie Zelmani ska ha konsert här.
Det var i slutet av februari!
Nu är det så att Jens är en av de bättre människorna så kan fixade naturligtvist så att vi ska få gå på konserten.
Det var en del av min födelsedagspresent.
Och ikväll är det!

My ohhhh my!
Jag längtar så jag spricker!

                      

Instagram

Hej finingar! Tänkte bara säga att ni som är sugna har möjlighet att följa mig på instagram! Jag är "privat" men jag godkänner gärna mina fina läsare!

 

En näve hallon...

på en tråkmåndag kan ju göra allt lite bättre!

Hej

Perfekta sommarsandaler! Dessa kommer jag slitaut i sommar! Fina, bekväma och djurvänliga! Allt det till ett studentvänligt pris!

 

1 maj

Bilder från 1 maj!

Söndag

Jag kom nyss hem från en tur på Hötorgets söndagsmarknad! Det är så fint väder ute! Livet känns oki idag, det pirrar lite i magen av hopp!

Caseyblanca

Marhaba! Nu är det bokat! Ronak och Casey ska bli Caseyblanca och Marocnak hela sommaren! Ni behöver inte oroa er för att jag ska bli kär i en vacker beduin för Jens ska också hänga på!

Deep fried oreos!

Jag har nyss gjort deep fried oreos! Ja alltså jag har friterat oreos! Och det var sjukt jävla gott! Till det åt vi lite glass! Nu e jag lycklig!

Lördag

Vakade i morse och tänkte att nu avlider jag! Jag hade så fruktansvärt ont i mina axlar och armar! Jag hade tänkt gå på en trevlig middagsbjudning men det får bli en hemma kväll! Jens håller på att laga mat och jag målar mina naglar hehe! Händelsefull lördag not! Men ska jag vara helt ärlig så skulle jag nog inte klara mer drama just nu! God mat och kärlek är allt jag klarar av! Sånna här naglar har jag i alla fall!

Ett slag tillbaka!

Jag har bestämt mig för att berätta! Men inte just nu! Ett utförligt inlägg om polisens maktmissbruk, systematiskakränkningar, lagbrott och övervåld kommer inom kort! Det är dags att sätta stopp för det här!

En liten hälsning!

Inte till er, men till några andra!

Idag!

Det här är en sån dag då jag kommer behöva all kärlek och näring jag kan få! Fast mer kärlek och mer näring behöver alla! Den här världen är så bra på att göra oss svaga, själviska och skrämma oss till att inte älska! Well well nog om mina funderingar! Nu äter vi frukost!

En kompis kompis

Jag har upptänkt en grym smyckes designer som kallar sig för "en kompis, kompis" här e mina favoriter!

Marsmallows

Det funkar alldeles utmärkt att grilla marsmallows på spisen! Riktigt mysigt är det också! Ronak kom på iden, jag och Jens hängde på!

Love

Mat

Lite inspiration till sommarens alla vegetariska grillkvällar!

Valborg

På Valborg samlade vi några vänner och ställde till med grillkalas på vår terass!

BonjourCasey

Madly in love with all things feminist, beautiful, crazy, and full of life.

RSS 2.0