Tisdag!

Den här dagen har varit så upp och ner! Först skällde min lärare på mig, så jag skällde på den ansvarslösa personalen på skit mediamarkt! Och sen grät jag en skvätt! Men i slutändan fixade allt sig! Det som var problemet var att min jävla dator ännu inte hade kommit! Hittade i alla fall den datorn jag ville ha hos ett annat elektronik varuhus så nu kan jag äntligen leva som folk (västerlänningar) gör! Efter lite skolarbete firar jag nya datorn med ett splitter nytt avsnitt av det här....

Måndag

Plusgrader ute! Så hur stressad och trött jag än känner mig så kommer jag bara säga att det är underbart ned plusgrader!!! Och så firar jag det med en lite tunnare jacka och hatt!

"TADIG"

Har du aldrig ätit persisk Tadig så kan jag kort och gott säga att du inte har levt! Tadig är ett krispigt lager som bildas i botten av kastrullen när en gör ris på persiskvis! Det finns bröd , potatis och ris Tadig! Det går inte att förklara det! Du måste helt enkelt ta och skaffa dig en iransk vän och sedan få denne ängel att någon gång under eran vänskap dela med sig av det bästa som det persiskaköket har att erbjuda! Idag var jag och Jens hos min mamma! Och i vanlig ordning mer eller mindre slogs jag, min morbror, min kusin och numera Jens om de gyllene gudabitarna! Good lord vad gott det är!!!

 

                                    

 

 

LÖRDAG (Björn fyller år)

Jag ligger helt död i min säng! Nyss hemkommen från en grym fest! Och då kommer jag på den genialisks iden att blogg! Hör får ni se lite bilder! Och så får ni alla gratta Björn som fyller år! HURRA HURRA HURRA!

                                     Födelsedagsbarnet!

Crazy casey och Roumachusaurius

lite festvila!

mer dans

Ronak vinner priset för kvällens tappraste dansare!

Kvällens Casey

Väntar otåligt på sällskapet!

Klackarna i taket!

Dags för mig att ta mig ut ur min dvala! På med lite sånt som glittrar, möta upp Ronak, Kajsa och Falco och gå på fest! Kvällens outfit? Ja den har ni här!

Trött!

Åhhhh jag vet att klockan snart är ett men jag vill fortfarande ligga kvar i sängen! Jag e så trött så trött!

Säg det med ink?

Dear Lord! Det här la en bekant till mig upp på FB! Det är alltså nån som har tatuerat in Jimmie (effing) Åkesson med tillhörande texten "horunge" på vaden! WTF??? Why? Jimmie med alla sina komiska, korkade, välplanerad, manipulerande, rasistiska uttalanden kommer trotts allt vara aktuell i högst 10 år till! Think before you ink!(?) Dessutom kan jag inte låtabli att irritera mig på texten! Jag känner ingen prostituerad men jag är säker på att deras ungar är exakt som alla andras ungar! Ekonomungar däremot...usch (skoja...kanske...eller förmodligen inte)

STÅL!

Är det nån av er som har läst boken "STÅL" av Silvia Avallone? Det är hennes debut roman och vad jag har hört ska den vara fantastisk! Dessutom är Silvia bara ett år äldre än mig, det vill säga född 1984 vilket gör mig ännu mer sugen på boken! Jag älskar att hylla min egen generation! Jag läste ut Livet Deluxe i tisdags! Så nu måste jag hitta en ny bok!

Sockersug

Jag har ett problem! Jag är verkligen sockerberoende! Och jag vill verkligen vänja av mig suget! Främst för mina stackars tänders skull! Nu undrar jag om någon har nått bra tips! Hur gör en?

Goute (mellis)

Jag har slut på kapslar till kaffemaskinen så jag tog fram en sån där presskokare och tänkte att jag gillade ju att göra kaffe med den förut! Good lord! Fiii Faaan som min pappa säger! Once you go kaffekapslar you can't go back (even if you want to) ja ja koffeinruset är ialla fall så som jag minns den...

Shima Niavarani!

Jag har bokstavligen gråtit och skrattat non stop i 56 minuter! Jag lyssnar på Shimas sommarprat! Hon är en grym skådespelerska (med en något irriterande röst) och hennes närvaro är något jag verkligen avundas! lyssna själva!

OOTD!

Lite färg ska tydligen förgylla vardagen... Så jag testar för att se om det stämmer! Sen är jag lite nyklippt också och det är ju också lite sådär "förgyllande"

Underbara röster!

Förut var radion min bästa vän! Numera är podradion min bästa vän! Jag är säker på att alla ni som har telefoner med möjlighet till appar typ snarkar över mitt inlägg! Men de oki! För så mycket gillar jag podradio att jag kan ta ert snarkande! Emma Knyckare på tankesmedjan är min favorit röst i Radio! Jag gillar henne så mycket så det hettade om mina kinder när hon delade ut pris på P3 guld i lördags! Och sen har jag ett sommarprat från 2011 som jag har lyssnat på så många gånger att jag kan det utantill! Och jag gråter varje gång! Det är sommarpratet med den fantastiska, alldeles alldeles genialiska författaren Sara Stridsberg! Lyssna på det kära vänner! GÖR DET BARA!!!!

Jan. 21, 2013

Som vanligt är jag lite sen när det gäller musik! Typ ett år efter alla andra har jag upptäckt ICONA POP! Sjukt bra! Så mycket mer än bara "I LOVE IT" jag lyssnar minst lika mycket på texten som musiken (om inte mer) och jag är så imponerad av lyriken! Good job girls!

Varmakoppen

Jag älskar allt som går att dricka! Den där känslan av nått varmt i magen är som en kram inifrån kroppen! I LOVE IT! Och med det vill jag säga att varmakoppen är underskattade! Jag har även lite chili i min så det bränner till lite sådär skönt! Så här kommer jag överleva kylan!

Favoriter i repris!

Det har fått bli en super lugn söndag igen! Jag har bara kollat på dokumentärer och sedan legat och läst! Så himla skönt! Det är lite av en gå i ide period just nu!

Brrrrr

It's cold in here! Och ute, sviiin kallt är det ute! Men det är helt oki för mig! Då har jag en perfekt anledning att överkonsumera kardemumma te och strecklösa Livet Deluxe! Ibland måste jag dock ställa ifrån mig den för att hämta andan! Förresten har jag blivit fett inspirerad! Hag ska nog ge gangsterlivet en chans...jag vet bara inte hur en för...

Försenad!

Jävla Jens Lapidus och hans spännande böcker! Jag har varit försenad till exakt allt idag, bara för att jag har fastnat med Livet Deluxe och inte kunnat lägga ifrån mig den! Jag längtar redan till nästa paus... Gissa vad jag ska göra då...

Fredag!

Whooop whooop! Äntligen helg! Jag började dagen med en lovely liten frukttallrik! Jag älskar dagar då jag har lite över för ett snack efter frukosten!

Sova?

Vi får se om jag lyckas!

BLK

Har ni hört om det svarta vattnet! En sån där onödig grej som jag blir helt besatt av att prova! Jag och Hanse har pratat om det länge men inte hittat det nånstans, så idag när jag var påväg hem var det nått event på Amba och de delade ut BLK vattnet så jag var tvungen att grabba en! Det innehållet mått ämne som tydligen ska vara galet bra för kroppen och verka renande och dom gör vattnet svart! Det smakar ingenting utan det är bara svart...och nyttigt (sägs det) inget jag lär köpa men ändå kul! Jag har ju en pinsam besatthet av nya produkter! Intressant att västvärlden hypear svartvatten när så många människor i uländer saknar rent vatten!

Insomnia 2.0

Min sömnlöshet har nått oanadehöjder! Det är så irriterande! Jag kan för allt i världen inte sova! Somnar ca 05.30 och sen kan jag inte komma upp på morgonen såklart! Idag tänkte jag att jag måste köraslut på mig själv! Så jag gick hem ifrån skolan och det tog ca 2 timmar! Känner mig dock inte trött, jag har bara ont i huvudet! Fan! bilden har heller inget med saken att göra! Det är bara en bild jag tog på vägen hem!

LIVET DELUXE!

Yes det får bli Livet Deluxe som blir nästa bok jag läser! Så nu har jag tagit en skön dusch, smörjt in mig med ljuvligt doftande Secret Craving från Victoria Secret, kokat upp mitt favorit te, tänt doftljus så hela sovrummet doftar fräscht och rent och nu ska jag krypa ner i sängen och läsa om livet i Stockholm och om de som verkligen bestämmer här! Inte illa för en helt vanlig tråktisdag!

boktips?

Hej vänner!
Just nu är jag inne i en härlig läsperiod. Det är inte alltid jag har förmågan att verkligen gå in i en bok och slukas med, men när känslan väl kommer...ahhh då är livet underbart.
Som sagt är kanslan väldigt närvarande just nu! Problemet är bara att jag inte vet vad jag ska läsa. Någon som har boktips?
 
 
Jag har läst ut Hungerspelstriologin och jag är helt frälst. FANTASTISKA böcker alla tre, verkligen brillianta.
Jag vill gärna läsa nått liknande, samhällskritiskt, spännande, girlpower, kanske lite kärlek, gärna olyckligkärlek, ja nått sånt. Livet Delux av Jens Lapidus har jag iförsig inte läst, den skulle jag nog gilla eftersom jag har älskat allt annat han har skrivit...hm...nån av er som har nått bra boktips? Jag har ju kommit ut ur garderoben och erkänner att jag gillar fantasy, kanske inte hardcore men jag gillar det...så go crazy med era tips!

Organisera

Nu är jag sugen på att fixa in våren i våran lägenhet! Jag håller på att sortera och slänga och fixa! Nyss var det nagellacksamligen som åkte på stryk!

Opsi

Glömde bilden till förra inlägget! Solli!

Genius!

Oslagbar det är vad jag är!!! NOT! Det måste vara nått fel på min telefon för det här resultatet stämmer tyvärr inte... Eller gör det! Jag kanske spelar i sömnen och då kanske jag är mer allmänbildad än vanligt... Och mina motspelare tröttare och sämre än vanligt! Who knows?

CANDY!

 
Jag och Jens kollade häromdagen på en jätte bra film som jag tänkte tipsa er om.
Candy heter den och är ifrån 2006.
 
Det är en film om kärlek, heroinmissbruk och allt därimellan.
Två konstnärsjälar som möts och älskar varandra minst lika mycket som de älskar heroinruset. En film om deras liv och kamp mot sitt missbruk. Det är en otroligt vacker och smärtsamfilm som lämnar en något mörbultad, och att en av huvudrollerna spelas av den enda manliga skådespelare som jag verkligen kan säga att jag har sett upp till nämligen underbara Heath Ledger gör ju inte direkt filmen sämre. (FAAAAN varför skulle han dö?)
Kort och gott sevärt!
 
 
 
 

Foie gras

Dagens/kvällens lack: foie gras från china glaze

Ghetto

Just nu (kanske alltid) är det här en av mina favorit låtar! Jag kan inte sens räkna alla gånger jag har gjort mig i ordning till den här låten!

Romance

Lite extra romance i livet skulle jag inte dö av! Så kan ni gissa hur glad jag blev när jag vaknade upp till det här?

Lite bilder...

Från festen...

Mys!

Kom ganska nyligen hem ifrån en mycket trevlig fest hos några bekanta. Det fick bli en tidigkväll för jag är så trött så trött! När jag kom hem låg en mys pyjamas i sängen och väntade på mig! TACK! Så nu sitter jag i sängen med en stor kopp kardemummate och ska kolla på en av mina favorit filmer BETTY BLUE! Bon nuit mon amies!

VIRUS varning, gnäll och sånt.

Hej snygglos!
Ni vet ju att jag fick ett bedrägeri virus på min dator. Det är alltså ett virus som kommer i form av ett meddelande som låser din dator. Det står att meddelandet kommer ifrån polisen och att en har fått det för att en har brutit emot lagen på någotsätt. YES jag är inte överdrivet laglydig men jag är heller inte, terrorist ( just nu har jag semester) jag har inte delat barnpornografi eller ladat ner något (tro det eller ej så har jag aldrig laddat ner något ever) Meddelandet påstår altså att en ska ha brutit mot liknande lagar och att en måste betala böter på 1000kr. Det läskigaste är att en samtidigt filmas genom wepcamen på datorn, jätte obehagligt. Som sagt viste jag att jag inte har gjort nått olagligt så jag ringde polisen och berättade om vad som hade hänt och gjorde en polisanmälan, inte för att polisen kan göra något men för att jag behövde en amälan för att få dispans på min tenta som skulle in sammadag. Hur som är det ett virus som ganska så lätt går att få bort med rebooting program, tyvärr har jag ingen CDenhet på min dator och det funkar inte med externCDenhet. Några dagar senare fick Jens samma virus och då fick vi hjälp av en som jobbar med att skapa virus på ett universitet i Tyskland så vi fick bort viruset på hans dator på bara några timmar. Så nu vet jag vart viruset kommer ifrån. Serienörd som jag är streamar jag massa hela tiden och det har aldrig varit några problem. Förens jag provade den här hemsidan  (TV-links) så stor varning till alla er som gillar att streama gå inte in där för en massa länkar är infekterade!
 
 Jag hade ändå planerat att köpa en ny dator så jag gjorde det dagen efter jag fick viruset! tyvörr fanns den inte inne så jag fick beställa en, de på Mediamarkt sa att den skulle komma in 7 januari. nu är det 10:de och det vet fortfarande inte när leveransen kommer! FML gånger hundra. Att leka student utan laptop är nästan omöjligt. Allting tar så himla mycket tid! Jag hatar stationäradatorer, jag käner mig så låst. Men men vad kan en göra? INGENTING!

Awkward

Jag kan nog fastna för vilken serie som helst! Nu har jag suttit och nött igenom första säsongen av Awkward! Japp jag har druckit te och kollat tonårsserier! Jag lurar mig själv att jag lär mig mycket om popkultur och språket i amerikans popkultur! Sanning? förmodligen inte!

Love

Jag har hittat en ny kärlek! En "ansiktsspray" det är från märket "CAUDALIE" Jag har hört en massa bra om den här sprayen! Till och med fru Beckham har hyllat den på sin Twitter! Så när jag var i Paris slog jag till, och hittills är jag super nöjd! Jag använder den innan jag sätter på min ansiktskräm och sen sprayar jag den även efter att jag har sminkat mig för att fixera sminket! Jag kan ju ha fel men jag inbladar mig att den får min hy att se så mycket bättre ut!

Fröken...duktig?

Back to real life! Vin baksmällan från Paris har knappt lagt sig, men life is life och nu är julovet över! Den här terminen måste jag bli bättre på att planera! Förra terminen var alldeles för stressig och ångestfyllt!

Livet

Livet utan dator... Jag har bokstavligen inget att göra! Eller jo jag har massor att göra men inget sätt att göra det på! Det känns verkligen inte bra att vara så beroende av datorer! Visst jag har ju min telefon och det funkar ju men ja... Life life life!

Home!

Tjingeling! Vi kom nyss hem ifrån Paris! Helt döda efter flera dagars lycka! Jag har ingen dator för den åt ju bedrägeriviruset upp! Så jag ska försöka gottgöra för mitt dåliga bloggande via telefonen tills min nya dator anländer. Jag hoppas att ni har haft en grym ledighet och att det nya året redan har bjudit på en massa fint!

BonjourCasey

Madly in love with all things feminist, beautiful, crazy, and full of life.

RSS 2.0