GRILLASNÄLLT!

Hej på er snyggingar!
 
Jag tänkte att jag skulle ge er lite proffstips för hur ni på bästa sätt grillar vegetariska korvar.
Utbudet har varkligen ökat på senaste tiden. I en välsorterad eco butik kan ni hitta flera olika sorters vegetariska korvar som passar just er, och i vanliga matbutiken finns det klassiska sojakorvar, chorizo och kanske nån kryddig soyakorv.
 
 
 
 
 
Att grilla soyakorv är inte svårare än att grilla nån annan korv, men för att korven ska få lite finare färg och mer smak är mitt tips att ni penslar korven med antingen grillolja eller vanliga olja. Det fina med veggikorv är att den aldrig "spricker"
 
Man kan också skära upp korven och trä den på spätt för att det ska se extra fint ut.
 
 
Sen är det bara att använda sin fantasi när det kommer till tillbehören
Tex kan man byta ut räksallad mot gurksallad, mild senap mot starksenap för att få ännu mer smak, chipotlesås för extra rökigsmak, stektlök för extra umami och så vidare...
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

BonjourCasey

Madly in love with all things feminist, beautiful, crazy, and full of life.

RSS 2.0