GISSLAN PÅ HÖGKVARTERET!



Valtider valtider valtider!

Hemma i vår söderförorts vrå avlöser Tvprogrammen om dem olika partierna varandra.
Inte för att man blir ett dugg klokare av att höra deras valfjäsk men för att det är rätt så underhållande att höra alls retoriskaframgånger och dem retoriska grodorna.

Om du är sugen på skönt häng och lite partipolitiskt dravell ska du göra som jag och spendera kvällen på bästa högkvarterat där det här står på kalendariumet.



Gisslan på Högkvarteret - del 2
When
Wednesday, September 8, 2010
6:00pm - 18+
Where
Närkesgatan 8
Stockholm
Other Info
Gisslan på Högkvarteret
- Partiutfrågningar i tre omgångar
Onsdag den 8:e september
(+tors 16:e sept)
Kl.18-00
50 kr // 18 år
Med stöd av ABF Stockholm

För den andra kvällen av tre under valupptakten tar Högkvarteret tre partirepresentanter som gisslan! Denna gång är det Devrim Mavi, journalist och debattör som ställer Moderaterna, Miljöpartiet och Piratpartiet mot den skrovliga, källarväggen. Vår eminenta konferencier Viktor Bernhardtz (Dagens Arena) kommer att vägleda dig genom denna afton som utöver gastkramande politiska strategier och queerfeministiska ifrågasättanden även fylls med musik, framträdande och mingel.

Kl.19.00 Börjar utfrågningen av kvällens första gisslantanga Christer G Wennerholm från Moderaterna. Sedan följer Jakob Dalunde, Miljöpartiet och slutligen Anna Troberg, Piratpartiet.
För att skapa musikalisk stämning under hela kvällen har vi tagit Reb Kerstinsdotter aka Grizzlybear till vår hjälp. Respektive partirepresentant ges 20 minuter i förhörsljuset, däremellan paus med DJ Reb.

Kl.21.10 Live: Lotti Törnros gör ett utdrag ur Fettaktivistisk Agenda!
"Min kropp är en motståndsrörelse, varenda uppsvälld fettcell är en protest. Jag är här för att göra uppror. Smalhetsnormen är min utmaning. Jag vill tänja och töja på den. Bängla och buckla till den. Förskjuta maktförhållandena och utöka utrymmet i den. Jag ser normen and I wanna kick some ass!"

Så ta din chans att ta reda på vilka partier som egentligen bryr sig om HBTQ-frågor, vilka som bara har koopterat feminismen som ett trendigt begrepp, vilka skyr den feministetiketten som pesten, och vilka som har koll på vikten av intersektionella perspektiv. Kom och var med, kom och bestäm dig, kom och byt åsikt eller kom och befäst dina farhågor
– Gisslan på Högkvarteret del 2.


Vi ses där vänner!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

BonjourCasey

Madly in love with all things feminist, beautiful, crazy, and full of life.

RSS 2.0