dagens seriösa tips
Jag hittade det där fina tipset i tidningen Buffé.
låt mig få presentera...(trumvirvel)
FOSTADE ROSENBLAD!
Ingredienser
1 äggvita
1 dl strösocker
rosenblad
låt mig få presentera...(trumvirvel)
FOSTADE ROSENBLAD!
Ingredienser
1 äggvita
1 dl strösocker
rosenblad
Tillagningstid: Över 20 min
Svårighetsgrad: Lättlagat
Gör så här
1. Sätt ugnen på 100°C.
2. Vispa upp äggvita. Häll upp strösocker på ett fat.
3. Doppa rosenblad (inte från köpta rosor) i först äggvita, sedan strösocker.
4. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Ställ in i ugnen 30–40 minuter.
5. Stäng av ugnen och öppna ugnsluckan. Låt dem stå och torka i några timmar, antingen där eller på något annat torrt, varmt ställe. Vackert att ha på desserten.
Jag tänker ha dem på fina fluffiga glasyrmuffins.
Kommentarer
Trackback